Ревю на Samsung LS03B

Samsung LS03B

Samsung LS03B е висококласен телевизор, който предлага множество функции и технологии за оптимално гледане. С множество иновативни функции, като Multi View, Smart Hub, Mobile Mirroring, Object Tracking и Q-Symphony, предлага изключителна яснота на изображението и звука. Този телевизор е добър избор за тези, които търсят качество и функционалност.

Samsung LS03B

Виж цената за днес

Samsung LS03B: Характеристики, функции и технологии

Функцията Art Mode на телевизора Samsung LS03B е чудесен начин да се насладите на любимото си изкуство или фотография. Можете да я използвате, за да разглеждате снимки от телефона или таблета си, или да свържете външно устройство и да се наслаждавате на колекцията си от красиви изображения направо на екрана на телевизора си.

Този телевизор има сензор за движение, така че може да разпознава движенията ви и автоматично да променя яркостта на екрана. Той има и сензор за яркост, който ще регулира яркостта на екрана в зависимост от това колко светла е стаята. Това е чудесно, когато искате да гледате телевизия в тъмна стая, но не искате да натоварвате очите си.

Samsung LS03B също има регулируема стойка, която позволява да се коригира височината на телевизора до предпочитания ви гледателен ъгъл. Това дава възможност да се получава оптимална комфортна позиция при гледане и да се проследява изображението от всяка точка на стаята.

Samsung LS03B е оборудван с технология Quantum Dot, която позволява на телевизора да изобразява 100% обхват на цветовете. Тази технология използва наночастици, които подобряват яркостта, контраста и цветовете на изображението, давайки животно и реалистично изображение.

Mobile Mirroring ви позволява да показвате съдържанието от мобилното си устройство на телевизора. Просто свържете мобилното устройство към телевизора и след това изберете “Мобилно устройство” в списъка с устройства. Приложението Samsung Smart View ще се покаже на екрана на телевизора. Можете да използвате това приложение, за да показвате снимки и видеоклипове, както и съдържание от YouTube, Netflix или Vimeo.

Режим Eye Comfort Mode е функция, която е проектирана да намалява умората на очите при гледане на телевизия за по-дълго време. Този режим намалява излъчването на синя светлина и коригира температурата на цветовете на дисплея към по-топла нота, което може да намали блясъка и треперенето на екрана, като го прави по-приятен за гледане.

Серията LS03B се предлага в няколко модела: Samsung 32LS03B , Samsung 43LS03B , Samsung 50LS03B , Samsung 55LS03B, Samsung 65LS03B, Samsung 75LS03B и Samsung 85LS03B .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung LS03B: Мнение за продукта

Телевизорът Samsung LS03B е чудесен избор за всеки, който иска да си купи нов телевизор. Този модел се отличава с изключителен дизайн и се предлага в няколко различни размера, така че можете да намерите идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo