Ревю на Samsung HW-Q930B

Samsung HW-Q930B

В света на аудиотехниката, Samsung е марка, която продължава да впечатлява с иновативни и висококачествени продукти. Отговаряйки на растящата популярност на безжичните аудио системи, компанията представя своя последен модел – Soundbar Samsung HW-Q930B. В това кратко ревю, ще разгледаме някои от ключовите характеристики на устройството, като акцентираме на неговите предимства и недостатъци. Целта е да ви помогнем да определите дали този модел е подходящ за вашия домашен киносистемата или аудио нужди.

Samsung HW-Q930B

Виж цената за днес

Samsung HW-Q930B: Характеристики

Дизайн

Soundbar Samsung HW-Q930B е стилен и модерен във визията си. Комбинацията от черен цвят и метални акценти придава на устройството елегантност и изтънченост. Субуферът е безжичен, което позволява по-голяма гъвкавост в разполагането му в помещението.

Свързаност

Soundbar Samsung HW-Q930B има Bluetooth и Wi-Fi свързаност, като входните конектори включват 1 x HDMI и 1 x Optical, а изходните – 1 x HDMI и 1 x HDMI ARC. Това предоставя на потребителя множество опции за свързване с други устройства.

Консумация на енергия

Консумацията на енергия на субуфера е 28W, а на soundbar-а е 42W. Консумацията на енергия в режим на готовност е 0.5W, което е много икономично.

Размери

Измерението на soundbar-a е 1110.7 x 120 x 60.4 мм, а размерите на субуфера са 210 x 403 x 403 мм. Теглото на soundbar-a е 5.4 кг, а на субуфера – 9.8 кг.

Smart функции

Soundbar Samsung HW-Q930B е съвместим с Amazon Alexa и Smart Home, което го прави удобен за потребители, които имат домашна автоматизация.

Специални функции

Adaptive Sound Mode автоматично приспособява звука към съдържанието, което гледате или слушате, за да получите оптимално звуково преживяване.

Q-Symphony е функция, която позволява на телевизора ви да работи съвместно със Soundbar Samsung HW-Q930B, за да създадете по-добро звуково преживяване.

Tap Sound е функция, която позволява на потребителите да свържат своите мобилни устройства към устройството чрез Bluetooth, като просто докоснат тапа на устройството. Това прави свързването лесно и удобно, особено за гостите в дома.

Soundbar Samsung HW-Q930B е оборудван с две от най-популярните аудио технологии – Dolby Atmos и DTS. Dolby Atmos е формат за обемен звук, който позволява на звука да се движи свободно в 3D пространството, като се предоставят звукови ефекти от горе, отстрани и отзад. Това създава по-реалистично и интуитивно преживяване на звука. DTS е друга популярна аудио технология, която осигурява чист и ясен звук с голяма детайлност.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

Samsung HW-Q930B: Мнение за продукта

Soundbar Samsung HW-Q930B е едно от най-модерните и иновативни устройства на пазара на безжичните аудио системи. С неговите мощни звукови функции и удобства за свързване с други устройства, това устройство е перфектното допълнение към вашия домашен киносистема. Оборудван със специални функции като Adaptive Sound Mode, Q-Symphony и Tap Sound, Soundbar Samsung HW-Q930B е създаден да осигури висококачествен звук и усещане за кино преживяване у дома. В крайна сметка, ако търсите висококачествена безжична аудио система, Soundbar Samsung HW-Q930B е един от най-добрите избори на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo