Samsung GE83X - Виж цената

Samsung GE83X – Ревю

Микровълнови фурни Ревюта
8.7

Рейтинг

Samsung GE83X

Искате ли нов, ефективен уред, който да се грижи вашите ястия да бъдат винаги топли и готови за консумация? Имате го! Днес ви представяме микровълнова фурна Samsung GE83X с избор от 6 степени и множество функции , тя ще се погрижи храната на вашата трапеза да бъде топла и вкусна, като в деня на нейното приготвяне.

Виж цената за днес

Samsung GE83X Review

Готвене с пресни продукти – микровълновата разполага с 20 готови режима на готвене. Благодарение на тези функции, вие можете да приготвите здравословни, домашно приготвени ястия в нея и да кажете „сбогом” на полуготовите храни.

Керамично покритие – във вътрешността си, микровълновата разполага с керамично покритие, което е много лесно за почистване и поддръжка, като същевремнно е изключително устойчиво на надраскване. Освен това, вътрешността на фурната е антибактериална.

Режим ЕКО – благодарение на тази система, консумираната енергия от микровълновата в режим на готовност е значително по-ниска. По този начин се пести енергия, а сметките ви за ток, значително намаляват.

Размразяване – вече не е необходимо да чакате с часове, за да размразите и сготвите вашите продукти. Микровълновата размразява дори дълбокозамразени продукти за броени минути, като разпределя топлината равномерно.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 55MU9002 – Цена и мнения!

Samsung GE83X

Дизайн

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в сребрист цвят с дръжка, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. В предната си част, уреда разполага с контролни бутони, с които можете лесно и бързо да изберете начина на приготвяне на вашите ястия, както и да наблюдавате избраната програма и оставащото време върху модерният LED дисплей.

Технически характеристики и функции

Уредът разполага с удобни и практични размери (ШхДхВ) от 489 х 354 х 275 мм и е с тегло от едва 13кг. Това прави микровълновата подходяща както за големите и просторни кухни, така и за по-малките и по-практични, като със сигурност няма да заема голяма част от наличното пространство във вашата кухня. Капациетът и от 23л., ви позволява да стопляте / готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство.

Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Функция Грил, Размразяване, 6 нива на мощност, Претопляне, Таймер. Функцията Грил ви позволява да сготвите пресни продукти за няколко минути във вашата микровълнова. Грилът изпича перфектно пресни плодове, зеленчуци и дори месо, като разпределя равномерно топлината върху ястията и предотвратява възможността от тяхното прегаряне. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа. Мощността на фурната от 800W и на функцията грил от 1200 W, ще ви позволят да приготвите всеки вид ястие бързо, лесно и изключително ефективно.

Нашето мнение за продукта

Новата микровълнова фурна Samsung GE83X ще се погрижи за претоплянето, размразяването и дори сготвянето на вашие любими ястия за броени минути. Чрез равномерноразпределяне на топлината и мощност при своята работа, микровълновата ще ви осигури топла храна, готова за консумация, за отрицателно време.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password