Ревю на Samsung Galaxy Watch (SM-R800NZSAROM)

Samsung Galaxy Watch

Искате ли да имате смартфон и часовник само в един продукт? Galaxy Watch е най-усъвършенстваният смарт часовник на Samsung, поради полезното си проследяване на фитнес тренировки и четиридневния живот на батерията. Пренесете функциите от собствения си смартфон в часовник с висока производителност и стилен дизайн.

Samsung Galaxy WatchВиж цената за днес

Функции

Безжично свързване – С Galaxy Watch твоята любима музика винаги ти е под ръка. Вече не е необходимо да носиш със себе си своя смартфон, когато спортуваш навън, просто пусни любимата си музика от часовника чрез стрийминг и свържи безжичните си слушалки към него.

Дълъг живот на батерията – приемай обаждания, слушай музика и записвай спортните си постижения в продължение на дни, без необходимост от зареждане на часовника.

Следи своя напредък – следете спортните си постижения, здравословното си състояние и нуждата си от почивка, с помощта на този иновативен продукт от Samsung. С приложението Samsung Health, можеш да разшириш функциите на часовника си за максимална продуктивност.

Водоустойчивост от 5 ATM* – има способност за водоустойчивост от 50 метра според стандарт ISO 22810:2010. Той обаче не е подходящ за гмуркане в дълбочини с високо налягане.

Виж още: Ревю на GoPro HERO7 (CHDHX-701)

Дизайн

Smartwatch Samsung Galaxy Watch изглежда като ръчен часовник от висок клас, с кръгъл корпус от неръждаема стомана. Той е едновременно стилен и функционален, тъй като рамката се върти, за да се движи през различните си екранни менюта. Това е най-удовлетворяващият начин за навигиране на смарт часовник. Пръстите ви няма да прикрият малкия, прецизно насочен сензорен екран. Тази идея е ексклузивна за по-новите часовници на Samsung. Galaxy Watch се предлага в сребристо-черната цветова гама.

Характеристики

Часовникът разполага с мощен процесор Dual Core и капацитет на съхранение от 4 GB. Чрез нго, вие можете да следите всички данни, отнасящи се до вашето здраве, като сърдечен ритъм, брой изгорени калории и пр. Освен това, часовникът може да проследява качеството на съня ви през нощта – да следи нивата на стрес и да ги регулира чрез естествено съзнателно дишане.

В заключение

Веднъж сдобили се със смар часовника Samsung Galaxy Watch, няма да можете да се разделите с него. Той ще е вашия верен другар по време на спорт, активна почивка и забавление. Организирайте деня си лесно и бързо и следете графика си само с един поглед върху вашия Samsung Galaxy Watch.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo