Ревю на Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus прави важни подобрения спрямо оригиналните Galaxy Buds. Вече можете да слушате препоръчани песни с обикновен жест с докосване, благодарение на интеграцията на Spotify. Въпреки че тази функция е нова и много ми хареса, по-дълъг живот на батерията, функционалност за безжично зареждане Qi и подобрено качество на микрофона също правят тези истински безжични слушалки убедителна покупка.

Samsung Galaxy Buds PlusВиж цената за днес

Характеристики и дизайн

Samsung Galaxy Buds Plus са актуализацията на безжичните слушалки на компанията (оригиналните Samsung Galaxy Buds ), които са крайно необходими: те предлагат по-добър живот на батерията – до 11 часа, подобрен звук при разговори, благодарение на трети вътрешен микрофон и нов дизайн с два драйвера за по-добър и по-чист звук. Също така, имат поддръжка за iOS чрез новото приложение Samsung Galaxy Buds Plus. Не след дълго след пускането на Galaxy Buds Plus, Samsung пусна първата си актуализация, след като някои потребители съобщиха, че чуват странния звук на бял шум, докато използват истинските безжични слушалки.

Според TizenHelp версията на фърмуера R175XXUOATB5 е предназначена да отстрани този проблем, както и други проблеми, включително „забавяне при сдвояване“ и разпадане на Bluetooth връзката. Galaxy Buds Plus се отличава с много подобен дизайн на своите предшественици, с перлени корпуси и регулируеми силиконови уши. Те се предлагат в класически черен цвят, така че да можете да ги съчетаете с почти всяка ваша визия. С размери 17,5 х 22,5 х 19,2 мм те запълват по-голямата част от ушния канал (което им помага да останат добре закрепени, дори докато тренирате) и леко излизат извън ушите. От външната страна ще намерите сензорен капацитивен бутон, който работи с единични, двойни, тройни и дълги натискания.

Продължителното натискане може или да активира виртуалния ви асистент, да намали силата на звука или да включи усилването на околния звук. Що се отнася до самия калъф, той е доста лек и гладък със заоблени ръбове. Той се побира доста лесно в джоба ви и осигурява допълнително зареждане за слушалките между употребите. Очаквано, кутията за зареждане използва USB-C, като водещите телефони на Samsung, което означава, че не е необходимо да носите отделен кабел.

Живот на батерията, свързаност и качество на звука

Galaxy Buds Plus са с много по-дълъг живот на батерията от предшественика си – Galaxy Buds. Самите слушалки съдържат 11 часа зареждане, докато кутията за зареждане осигурява допълнителни 11 часа, като общия живот на батерията достига 22 часа. По отношение на безжичната свързаност, Bluetooth 5.0 осигурява стабилна безжична връзка. Настройването на слушалките може да се извърши чрез сдвояване чрез Bluetooth за основно възпроизвеждане или чрез изтегляне на приложението Galaxy Wearable или Samsung Galaxy Buds Plus от Google Play и Apple App Store.

С тях ще можете да персонализирате слушалките и да настроите намаляване на околния шум, така че си заслужава да ги изтеглите. Установихме, че и двете приложения са доста интуитивни за използване и те предлагат няколко опции за настройка на звука и усилване на околния шум. И накрая, последната функция, която си струва да се отбележи, е, че ако имате няколко устройства, Galaxy Buds Plus поддържа мулти-сдвояване, което им позволява да се свързват с няколко устройства, без да е необходимо да ги сдвояват всеки път, когато решите да ги използвате.

Заглавната новина в аудио отдела е новата система с два драйвера, която Samsung Galaxy Buds Plus използва. Вече има бас и високоговорител, които да разширят обхвата на слушалките и да доведат до увеличаване на общата яснота. За да постигне това, DSP на Samsung определено набира бас и увеличава средните и високите височини – правейки тези страхотни слушалки за използване при гледане на YouTube или Netflix из къщата и дори кара някои жанрове музика да звучат доста добре. Използвайки приложението Samsung Galaxy Buds Plus и / или приложението Samsung Wear, можете да персонализирате звука на слушалките (има опции за Soft, Dynamic, Clear, Treble и Bass Boost), но няма съществена разлика между тях.

Заключение 

Samsung Galaxy Buds Plus предлагат добра стойност за хората, които просто искат истински безжични слушалки, които не е необходимо да зареждат всеки ден. Те са с много добро звучене, а дизайнът на двойния драйвер е голяма стъпка за Samsung и е достатъчно добър за гледане на видеоклипове, филми и слушане на бас-лайт музика. 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo