Ревю на Samsung DW60M6050BB/EO

Samsung DW60M6050BB/EO

Съдомиялната за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO е един от най-новите модели на компанията, която е известна с качеството на своите продукти. Този модел предлага някои нови функции и подобрения, които го правят един от най-добрите избори за хора, които търсят ефективна и удобна съдомиялна.

Samsung DW60M6050BB/EO

Виж цената за днес

Samsung DW60M6050BB/EO: Характеристики, функции и технологии

Характеристиките на съдомиялната за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO са много впечатляващи. Първо, тя има капаитет за 14 комплекта, което я прави перфектна за големи семейства или за домакинства, които често приемат гости. Тя има клас E, което означава, че е много енергоефективна и ще ви помогне да спестите пари на сметките за електроенергия.

Със своите 7 програми, тази съдомиялна е много удобна за използване. LED дисплеят я прави много лесна за програмиране и контролиране. Също така, тя има сензорен контрол, който прави управлението на съдомиялната още по-удобно.

Третото гъвкаво чекмед и лесната регулируема височина на съдовете правят тази съдомиялна много гъвкава и удобна за работа. Тя има и функция за половин зареждане, която я прави идеална за по-малки количества съдове.

Съдомиялната има и функция за хигиенично изплакване, която е особено полезна при миене на детски съдове или при грижа за хора със слаб имунитет. Тя има и бърза програма за измиване, която може да измие съдовете за само 60 минути.

Съдомиялната има и заключване за деца и функция за отложен старт, която ви позволява да програмирате съдомиялната да започне да работи, когато ви е удобно. Материалът на кухината е неръждаема стомана, която е много издръжлива и лесна за почистване.

Съдомиялната има 4 допълнителни програми – деликатна, повторно измиване, еко и интензивна бърза – които предлагат още повече опции за измиване на съдове. Това я прави много гъвкава и удобна за използване в най-различни условия.

Съдомиялната за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO има ниво на шум 44 dB, което я прави тиха и не натрапчива при работа. Годишната й енергийна консумация е 266 kWh, като консумацията на енергия на 100 измивания е 95 kWh, а консумацията на енергия за цикъл е 0.93 kWh. Тези стойности я правят много енергоефективна и щадяща околната среда.

Средният разход на вода за година е 2940 литра, като консумацията на вода за цикъл е 10.5 литра. Това също я прави ефективна и помага за спестяване на вода.

Относно размерите, височината на съдомиялната е 81.5 см, ширината е 59.8 см, а дълбочината е 55 см. Теглото на съдомиялната е 50 кг. Тези размери я правят подходяща за вграждане в кухненски шкаф и също така я правят достатъчно голяма за измиване на големи количества съдове.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Samsung DW60M6050BB/EO: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO е една от най-добрите съдомиялни на пазара. Тя предлага много нови функции и подобрения, които я правят ефективна и удобна за използване. Също така, тя има много интересни функции като тих режим на работа и много други, които я правят една от най-добрите съдомиялни за вграждане. Ако търсите качествена съдомиялна, това е един от най-добрите избори, които можете да направите.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo