Ревю на Samsung DW60M5050FW/EC

Samsung DW60M5050FW/EC

Съдомиялната машина Samsung DW60M5050FW/EC е едно от най-модерните и надеждни устройства на пазара. Със своя капацитет от 13 комплекта и 5 програми, тя е перфектното решение за всички, които търсят удобство, ефективност и качество. Но дали тази съдомиялна машина е наистина стойностна инвестиция? В това ревю ще разгледаме подробно всички характеристики и ще дадем нашето мнение за това дали тя е правилният избор за вас.

Samsung DW60M5050FW/EC

Виж цената за днес

Samsung DW60M5050FW/EC: Характеристики, функции и технологии

Samsung DW60M5050FW/EC е съдомиялна, която предлага високо качество на измиване и гъвкавост в зареждането на съдовете. Съдомиялната има капацитет от 13 комплекта и е в клас F, който осигурява ефективност и икономия на енергия.

Съдомиялната разполага с 5 програми, които могат да бъдат избрани лесно чрез LED дисплея. Също така, можете да поставите по-високи или по-широки съдове, благодарение на лесната регулируема височина на горния кош.

Една от полезните функционалности на тази съдомиялна е възможността да спестите време и енергия, като зареждате по-малко съдове. Това е особено полезно, когато имате по-малко количество съдове за измиване.

Samsung DW60M5050FW/EC също има хигиенична функция за изплакване, която отстранява бактериите и гарантира хигиената на съдовете. Това е особено полезно за хора с алергии или чувствителна кожа.

Със своятаа за измиване и изсушаване за 60 минути, съдомиялната може да ви спести значително време. Това е особено полезно, когато имате гости или не искате да изчаквате дълго време, преди да можете да използвате отново съдовете.

Samsung DW60M5050FW/EC разполага с допълнителни функционалности като заключване за деца и отложен старт, които гарантират безопасността и удобството на потребителите.

Съдомиялната има цикъл с половин зареждане, който е полезен, когато имате по-малко съдове за измиване, и по този начин можете да спестите енергия и вода.

Нивото на шум при работа е 48 dB, което е доста тихо и не би трябвало да предизвиква проблеми за околните хора.

Годишната енергийна консумация на съдомиялната е 295 kWh, а средната консумация на енергия за един цикъл е 1.043 kWh. Също така, консумацията на вода за година е 3360 литра, а средната консумация на вода за един цикъл е 12 литра.

Съдомиялната има височина от 84.5 см, ширина от 59.8 см и дълбочина от 60 см, като теглото й е 49 кг. Това я прави подходяща за почти всяко домакинство.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Samsung DW60M5050FW/EC: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Samsung DW60M5050FW/EC е едно от най-добрите устройства на пазара в момента. Тя е ефективна, надеждна и удобна за използване. Но дали тя е стойностна инвестиция? Отговорът е да, този уред е стойностна инвестиция, особено ако търсите устройство, което ще ви спести време и усилия при почистване на съдовете.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo