Samsung DV90M5010QX/LE - Виж цената

Ревю на Samsung DV90M5010QX/LE

Ревюта Сушилни
9.3

Рейтинг

Samsung DV90M5010QX/LE

Държите ли на перфектното качество на дрехите в своя гардероб? Искате ли те да останат със свежи цветове и меки материи, дори след многократното им изпиране и изсушаване? Тогава, вие сте попаднали на правилното място! Сушилня Samsung DV90M5010QX/LE с клас на енергийна ефективност А++ и множество интегрирани функции, ви позволява да изсушите всеки вид текстилни изделия, независимо от вида на техните тъкани. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да облечете любимите си дрехи след тяхното изпиране – просто ги поставете в сушилнята и тя ще ги изсуши перфектно, за броени минути.

Samsung DV90M5010QX/LEВиж цената за днес

Samsung DV90M5010QX/LE Review

Smart Check – Тази функция ви позволява да проверите състоянието на сушилнята, като използвате вашия личен смартфон. Приложението, засича евентуалните технически проблеми, възникали във вашата пералня машина, като ви предлага лесни и бързи решения за тях, без да се налага да се налага да използвате скъпите услуги на майстори.

Wool – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Технологията с термопомпa предлага по-ефективен, икономичен и деликатен начин за изсушаване на дрехите. Използва охлаждащ агент вместо електроенергия, за да загрее въздуха, така че консумацията на електроенергия да бъде намалена наполовина.

Индикаторът за нивото на водата е разположен в предната част на сушилнята и ви показва какво количество кондензирана вода е извлечена от дрехите ви. По този начин бързо можете да видите дали водният резервоар се нуждае от изпразване преди следващото зареждане.

Виж още: Ревю на Bosch WTX87M90BY

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в модерен сребрист цвят, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Сушилнята разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергоикономична с минимален разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции като Индикатор за прогреса, Индикатор за пълен контейнер и много др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Smart Check, OptimalDry System, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – има подходяща изпираща програма за всички тях. С 15-те си различни изсушаващи програми – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, с модерен дизайн, практични размери и множество функции – Samsung DV90M5010QX/LE ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то тази сушилня от Samsung е идеалният избор за вас!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password