Ревю на Samsung DV80T5220AX/S7

Samsung DV80T5220AX/S7

Сушилнята Samsung DV80T5220AX/S7 е чудесен избор за всеки, който иска надеждна, висококачествена сушилня. Тя разполага с редица характеристики, които я отличават от другите модели в нейната категория.

Samsung DV80T5220AX/S7

Виж цената за днес

Samsung DV80T5220AX/S7: Характеристики, функции и технологии

Сушилнята Samsung DV80T5220AX/S7 е една от най-добрите сушилни на пазара днес. Тя има добър дизайн, висока производителност и редица полезни функции, които я правят лесна за използване.

Най-доброто нещо в тази сушилня е нейната функция AI Control. Това е интелигентна система, която използва машинно обучение, за да определи какъв вид дрехи искате да изсушите и колко време искате да отнеме това. Тя дори може да регулира температурата в зависимост от това какъв тип плат сушите.

Бързото сушене е друга отлична функция, която потребителите ще харесат. Машината използва сензори в капака си, за да разбере кога артикулите са приключили със сушенето и автоматично изключва топлината, за да не прегреят дрехите ви!

Optimal Dry също работи чудесно за тези, които искат дрехите им да са максимално сухи в рамките на определено време. Това е особено полезно за хора, които имат малки деца, които се нуждаят от бързо свършване на прането си, защото ако не го извадят достатъчно бързо, те няма да се облекат, докато не приключат с всичко останало в пералнята!

Сушилнята Samsung DV80T5220AX/S7 също така има възможност за Wifi, така че можете да я управлявате дистанционно, без да са необходими кабели или нещо друго, свързано директно към домашната ви мрежа

Сушилнята Samsung DV80T5220AX/S7 е чудесен избор за потребители, които искат да спестят пари и да опазят околната среда. Технологията за сушене с термопомпа предлага енергийно и ценово ефективен, щадящ дрехите начин за сушене. Технологията е сертифицирана като енергийно ефективна с клас А+++, тъй като използва хладилен агент вместо електричество за затопляне на въздуха. Тя също така рециклира топлия въздух обратно в отоплителната система на сушилнята, което означава по-малко изразходвана енергия.

Със сушилнята Samsung DV80T5220AX/S7 можете да сушите дрехите си, без да се налага да ги гладите. Сушилнята разполага с иновативна функция за предотвратяване на мачкането, която ви позволява да изберете опцията Wrinkle Prevent (Предотвратяване на мачкането), след като заредите сушилнята с дрехи. След приключване на цикъла барабанът се върти периодично, без да се нагрява до 180 минути, което предотвратява прекалено дългото задържане на нагорещените дрехи на едно място и образуването на бръчки в тъканта.

Ако търсите надеждна сушилня, Samsung DV80T5220AX/S7 е идеална. Този модел разполага със система за филтриране 2 в 1, която улеснява поддръжката, а две аларми ще ви напомнят, когато филтърът и топлообменникът се нуждаят от почистване. Освен това този модел има иновативен двуслоен мрежест филтър, който премахва необходимостта от отделен филтър за топлообменника, което улеснява поддръжката.

С цикъл 35′ можете да изсушите малък товар от 1 кг само за 35 минути, така че не е необходимо да чакате дрехите ви да изсъхнат. Това означава, че можете да свалите работната си униформа от линията или училищната униформа на път за вкъщи за нула време!

Виж още: Най-добрите сушилни

Samsung DV80T5220AX/S7: Мнение за продукта

Мисля, че сушилнята Samsung DV80T5220AX/S7 е добър продукт. Харесва ми начинът, по който изглежда, и мисля, че се справя чудесно със сушенето на дрехи. Единственото нещо, което не ми харесва в тази сушилня, е, че не е толкова тиха, колкото ми се искаше да бъде.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo