Ревю на Samsung DV80T5220AW/S7

Samsung DV80T5220AW/S7

Сушилнята Samsung DV80T5220AW/S7 е мощна, енергийно ефективна сушилня, която е проектирана за ежедневна употреба от вашето семейство. Тя разполага с капацитет на барабана от 8 кг и система, която следи нивата на влажност, за да предотврати претоварване.

Samsung DV80T5220AW/S7

Виж цената за днес

Samsung DV80T5220AW/S7: Характеристики, функции и технологии

Със своите 14 различни програми за сушене тази машина може да се справи с лекота с почти всички видове тъкани. Можете да избирате измежду следните програми:

Памук: Тази програма е идеална за деликатни продукти и спално бельо. Тя използва по-малко топлина от другите програми и ги изсушава само за 45 минути.

Вълна: Програмата за вълна ви позволява да изсушите тежки предмети като пуловери и палта за около 2 часа.

Хавлии: Програмата за кърпи може да обработва до 8 кърпи или одеяла наведнъж, така че никога повече няма да ви липсва място, когато става въпрос за сушене на по-дебелите дрехи!

Деликатни тъкани: Ако имате деликатни тъкани, като копринени или кашмирени ризи, това е идеалният вариант за сушенето им, без да ги увреждате допълнително поради прекомерна употреба на топлина или задържане на влага.

Опцията Cool Air (Хладен въздух) използва най-ниската температура, за да осигури по-бързо сушене. Опцията “Топъл въздух” използва най-високата температурна настройка, за да ускори процеса.

Опцията Time Dry (Време за сушене) ви позволява да настроите сушилнята да работи за определен период от време.

Опцията Iron Dry (Сушене с ютия) се използва, когато искате да се отървете от гънките и намачкванията по дрехите.

Функцията Iron Dry (Сушене с ютия) е сравнително лесна за използване; просто я изберете от менюто с настройки и след това изберете колко време искате дрехите ви да бъдат гладени. Можете също така да изберете кои тъкани се нуждаят от пресоване, преди да бъдат изсушени – ако нещо различно от памук или вълна се нуждае от пресоване, тази функция ще го направи автоматично!

Сушилнята Samsung DV80T5220AW/S7 има редица функции, които я отличават. Една от функциите се нарича AI Control, която използва алгоритъм с изкуствен интелект, за да определи колко дълго да се нагрява сушилнята. Другата е Quick Dry (Бързо сушене), която съкращава времето за сушене, като намалява времето, през което барабанът се върти по време на цикъла.

Функцията AI Control на тази сушилня е предназначена да ви помогне да следите прането си, за да не се притеснявате за него, докато сте заети с други неща. С помощта на тази функция можете да избирате от различни програми, за да осигурите различни нива на време за сушене за различните видове тъкани. Можете също така да зададете любимите си настройки за бързо сушене, които автоматично ще регулират времето, което отнема всеки цикъл, въз основа на това колко вода има в самия барабан.

Тази сушилня предлага и технология за бързо сушене, която съкращава времето за сушене, като намалява времето, което отнема един цикъл. Това спомага за пестене на енергия и повишава ефективността, като не се налага сушилнята да работи толкова дълго или толкова често, когато вече не е необходима.

Виж още: Най-добрите сушилни

Samsung DV80T5220AW/S7: Мнение за продукта

Сушилнята Samsung DV80T5220AW/S7 е чудесен избор за всеки, който иска да поддържа прането си чисто и сухо. Тази сушилня е ефективна, лесна за използване и разполага с функциите, от които се нуждаете.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo