Samsung DV70M5020QW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung DV70M5020QW/LE

Ревюта Сушилни
8.8

Рейтинг

Samsung DV70M5020QW/LE 

Държите ли на перфектното качество на дрехите в своя гардероб? Искате ли те да останат със свежи цветове и меки материи, дори след многократното им изпиране и изсушаване? Тогава, вие сте попаднали на правилното място! Сушилня Samsung DV70M5020QW/LE с клас на енергийна ефективност А++ и множество интегрирани функции, ви позволява да изсушите всеки вид текстилни изделия, независимо от вида на техните тъкани. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да облечете любимите си дрехи след тяхното изпиране – просто ги поставете в сушилнята и тя ще ги изсуши перфектно, за броени минути.

Samsung DV70M5020QW/LEВиж цената за днес

Samsung DV70M5020QW/LE Review

Smart Check – Тази функция ви позволява да проверите състоянието на сушилнята, като използвате вашия личен смартфон. Приложението, засича евентуалните технически проблеми, възникали във вашата пералня машина, като ви предлага лесни и бързи решения за тях, без да се налага да се налага да използвате скъпите услуги на майстори.

Diamond Drum – специфичната форма на барабана, наподобяваща диамант, ще осигури нежни и плавни движения при изсушаването на вашите дрехи, а малките отворчета от вътрешната му част, гарантират, че качеството на вашите дрехи няма да бъде повредено.

Wool – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на Heinner HCD-80B

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей и рамката на барабана, решени в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Сушилнята разполага с изключително удобни и практични размери от 64 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции като OptimalTemp, Информационен дисплей, Индикатор за възникнала грешка, Заключване, Индикатор за нивото на водата. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Smart Check, Технология Diamond Drum, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изсушаващи програми като Кърпи, Вълна, Памук, Деликатни материи, Смесено сушене, Тениски, Синтетика, Бързо сушене, Бельо – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, с модерен и нестандартен дизайн, практични размери и множество функции – Samsung DV70M5020QW/LE ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то тази сушилня от Samsung е идеалният избор за вас!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password