Ревю на Samsung C21RJAN

Samsung C21RJAN 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Ако прекарвате голяма част от времето у дома в кухнята, приготвяйки любимите ястия на вашето семейсто и искате само най-висококачетсвените уреди в нея, то ние имаме точния уред за вас! Плот за вграждане Samsung C21RJAN е перфекното допълнение към фурната на всяко спретнато и практично домакинство.

Samsung C21RJANВиж цената за днес

Samsung C21RJAN Review

Easy Clean – благодарение на покритието на котлоните с керамично стъкло, тяхното почистване е изключително лесно. Керамичната повръхност не може да се загрее до толкова голяма степен, колкото обикновен котлон, така че петната от мазнина не могат да загорят, което подпомага лесната поддръжка на чистотата на вашия плот.

Интелигентно сензорно управление – повърхността от керамично стъкло, разполага с 4 високотехнологични зони за готвене.

Виж още: Най-добрите плотове за вграждане

Дизайн

Tози плот е с модерен дизайн решен в класически черен цвят, а материалът от който е направен, е керамично тъкло с витрокерамика. Сензорните бутони, поставени в долния край на плота придават перфектен завършек на вашия плот за вграждане.

Характеристики

Плот за вграждане Samsung C21RJAN разполага с удобни и практични размери от 4 x 28.8 x 50.5 см. (ВхШхД). Уреда разполага с 2 броя котлони (1 голям и 1 малък). Мощността на малкия нагревател е 1.2 kW, а на големият основен нагревател е 1.8 kW. Типа захранване на плота е електрически, като освен много ефективен, той е и много енергономичен при своята работа. Също така, плотът за вграждане разполага с модерните функции: Touch бутони, Система за защита на децата и Индикатор за прегряване, за да гарантира за своята безопасна работа.

Нашето мнение за продукта

Плот за вграждане Samsung C21RJAN е нов, модерен и изключително ефективен при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за вграждане го прави перфектно допълнение към фурната на вашата практична кухня. Ако сте от домакинствата, които не правят компромис при избора си на кухненски електроуреди, то този плот е перфектния избор за вас и вашето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo