Ревю на Samsung BU8572

Samsung BU8572

Samsung BU8572 е много достъпен 4K UHD телевизор с много функции, които обикновено се намират в много по-скъпи модели. Със своя тънък дизайн, този телевизор на Samsung е чудесен за хора, които искат лесен за използване телевизор, който все пак ще им осигури желаното качество на картината.

Samsung BU8572

Виж цената за днес

Samsung BU8572: Характеристики, функции и технологии

Dynamic Crystal Color е усъвършенствано подобрение на качеството на картината, което използва патентовани алгоритми за анализ и подобряване на контраста, остротата, цвета и яснотата на изображенията. Тази технология спомага за постигане на възможно най-доброто качество на картината във всички режими, включително стандартен динамичен обхват (SDR), висок динамичен обхват (HDR) и 4K HDR.

Тънкият и забележителен профил на телевизора се вписва идеално на всяка стена, както никога досега. Това е така, защото новият телевизор Samsung BU8572 се отличава с иновативен дизайн от ръб до ръб, благодарение на който той изглежда като картина, плаваща на стената ви.

Процесорът Crystal 4K на телевизора BU8572 е създаден, за да осигури наистина поглъщащо зрително изживяване, независимо дали гледате любимия си филм или играете любимата си игра. Благодарение на този процесор ще можете да се наслаждавате на цялото си съдържание в кристално чиста 4K резолюция – а с четири пъти по-високата резолюция от обикновения HD дисплей ще се чувствате така, сякаш сте точно там, където се развива действието.

Smart Hub има достъп до всички основни услуги за стрийминг като Netflix и Hulu, но също така разполага с множество други приложения, които ви позволяват да стриймвате музика или филми от Amazon Prime Video, Pandora, YouTube, Spotify и др.

Motion Xcelerator е функция, която Samsung включва в по-новите си телевизори. Тя е създадена, за да помага при размазване и трептене на движението, което може да е проблем, ако гледате бързо движещи се сцени или обекти. Начинът, по който тя работи, е като открива кога има промени в картината и след това регулира честотата на кадрите, така че всичко да изглежда плавно. Това няма да реши всичките ви проблеми с качеството на картината, но има значение – особено ако гледате спортни или екшън филми.

Серията BU8572 се предлага в няколко модела: Samsung 43BU8572 , Samsung 50BU8572 , Samsung 55BU8572 , Samsung 65BU8572 и Samsung 75BU8572 .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung BU8572: Мнение за продукта

Телевизорът Samsung BU8572 е чудесен избор за всеки, който иска добре изглеждащ, висококачествен телевизор на достъпна цена. Той има елегантен дизайн и изчистен потребителски интерфейс, който улеснява навигацията. Качеството на картината е ясно и ярко, с дълбоко черно и живи цветове.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo