Ревю на Samsung BU8072

Samsung BU8072

Samsung BU8072 е страхотен телевизор. Той има много функции и може да се използва по различни начини, и не е изключително скъп. Качеството на картината е отлично, с дълбоко черно и ярки цветове.

Samsung BU8072

Виж цената за днес

Samsung BU8072: Характеристики, функции и технологии

BU8072 разполага с новата технология Crystal processor на Samsung, която предлага кристално качество на картината и подобрява контраста, яркостта и точността на цветовете.

Smart Hub също така има нов фокус върху поддръжката и откриването на съдържание, така че можете да прекарвате по-малко време в търсене и повече време в стрийминг на филми, предавания и друго съдържание, на което да се наслаждавате.

BU8072 предлага и висок динамичен обхват (HDR), който увеличава диапазона на нивата на осветеност на телевизора, за да можете да се насладите на огромен спектър от цветове и всички визуални детайли дори в най-тъмните сцени.

Motion Xcelerator помага за намаляване на размазването при движение, като подобрява честотата на опресняване на екрана. Това ви позволява да гледате съдържание с бързи темпове, без да губите детайли или яснота.

Автоматичният режим с ниска латентност (ALLM) улеснява превключването между различни устройства, без да се налага да бъркате в настройките.

Можете също така да използвате функцията – звук за проследяване на обекти Lite (OTS Lite), за да сте сигурни, че вашите филми или игри звучат толкова добре, колкото изглеждат!

С Google Duo можете да се свързвате безпроблемно с близките си на по-голям екран и да провеждате лесни видеоразговори, като използвате камерата Samsung Slim Fit или собствената видеокамера на смартфона си.

Със SmartThings можете да наблюдавате и управлявате интуитивно всичките си интелигентни устройства, така че да се чувствате сякаш те са част от дома ви.

Той има LED панел, който осигурява ясно качество на картината, и можете да се наслаждавате на любимите си предавания в 4K резолюция. Този интелигентен телевизор също така поддържа HDR 10+ и технологията HLG, за да ви осигури възможно най-доброто зрително изживяване.

Samsung BU8072 има вградени високоговорители, които предлагат мощност от 20 W. Можете да свържете този телевизор към домашната си мрежа с помощта на Wi-Fi или Bluetooth, което ви дава възможност за достъп до различни приложения като YouTube и Netflix. Телевизорът разполага и с технологиите за гласов асистент Bixby.

Ако искате да монтирате този телевизор на стената, той поддържа монтажни отвори 200 x 200 VESA, така че можете лесно да го инсталирате, където пожелаете в дома или офиса.

Серията BU8072 се предлага в няколко модела: Samsung 43BU8072, Samsung 50BU8072 , Samsung 55BU8072 , Samsung 65BU8072 , Samsung 75BU8072 и Samsung 85BU8072 .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung BU8072: Мнение за продукта

Серията BU8072 на Samsung е достъпен модел с много възможности. Той има сравнително тънък профил и предлага 4K Ultra HD качество на картината с красив дизайн. А вграденият Wi-Fi улеснява стрийминга на Netflix или гледането на видеоклипове в YouTube. Ако търсите бюджетен телевизор, този може би си заслужава да му обърнете внимание.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo