Samsung BMF BRB260030WW - Виж цената

Ревю на Samsung BMF BRB260030WW

333333333 Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Samsung BMF BRB260030WW

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество както на вашите хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим Хладилник с фризер за вграждане Samsung BMF BRB260030WW. С голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време!

Samsung BMF BRB260030WWВиж цената за днес

Samsung BMF BRB260030WW Review

Технологията No Frost предотвратява натрупването на лед и поддържа постоянна температура във всеки ъгъл. Освен това тя осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Рафтът с технология Easy Slide, който се плъзга навън и навътре съвсем леко, спомага за по-лесно съхранение, организиране и бърз достъп до необходимите продукти. Достигнете бързо и лесно както продукти, намиращи се накрая, така и в ъгъла на рафта.

Виж още: Ревю на Samsung RB38R7717S9/EF

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 267 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 291 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 37 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 195 л, като разполага със 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 2 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 72 л. и разполага с 2 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 9 кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung BMF BRB260030WW осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери, той е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Осигурете си винаги вкусна, свежа и прясна храна във вашия дом с този хладилник!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password