Ревю на Samsung AU7172

Samsung AU7172

Телевизорът Samsung AU7172 е интелигентен телевизор, който се предлага с много страхотни функции. Той има елегантен дизайн и е много лесен за използване. Можете да го свържете към домашната си мрежа с помощта на вградения Wi-Fi. Качеството на звука също е доста добро, което го прави чудесен вариант, ако планирате да използвате този телевизор в стая, където ще гледате неща с приятели или членове на семейството.

Samsung AU7172

Виж цената за днес

Samsung AU7172: Характеристики, функции и технологии

На този телевизор Samsung AU7172 можете да гледате Netflix или други стрийминг услуги, което означава, че ще имате много възможности, когато става въпрос за това, което искате да гледате! Екранът също така е много голям, така че всички в стаята ще могат да виждат ясно, независимо къде седят.

Това е 4K Ultra HD телевизор със зашеметяващо качество на картината, което ви кара да се чувствате сякаш сте в центъра на всичко, което се възпроизвежда на екрана. Елегантният дизайн и красивото покритие го правят отлично допълнение към всяка дневна или спалня.

Функцията PurColor осигурява широк спектър от цветове, така че никога няма да пропуснете детайли или да се загубите в действието.

Процесорът Crystal 4K гарантира, че всяко изображение е кристално чисто и ярко, така че можете да се наслаждавате на любимите си предавания, без да се налага да правите компромис с качеството.

Motion Xcelerator помага да се уверите, че бързо движещите се изображения винаги се показват ясно и точно.

Технологията HDR означава, че ще можете да виждате изображенията в пълния им блясък, независимо от вида на съдържанието, което гледате – това е идеално за гледане на спорт или игра на видеоигри!

Ще харесате и системата за съраунд звук Q-Symphony, която се предлага с този телевизор – тя осигурява висококачествен звук, за да можете да чуете всеки нюанс на любимите си предавания и филми. А благодарение на дизайна 3-Bezeless няма да се разсейвате, когато гледате телевизия – само чисто забавление!

Телевизорът Samsung AU7172 има операционна система Tizen, която е лесна за използване и ви дава достъп до всичките ви любими приложения като Netflix, YouTube и HBO Go.

Samsung AU7172 има четири HDMI порта, които улесняват свързването на вашите игрови конзоли и други устройства. На гърба на телевизора има и два USB порта, така че можете да включите всички USB устройства, които искате да използвате с това устройство. Портът S/PDIF ви позволява да свържете компютъра си или други устройства, които използват оптични аудиокабели.

Серията AU7172 се предлага в няколко модела: Samsung 43AU7172, Samsung 50AU7172, Samsung 55AU7172, Samsung 65AU7172, Samsung 75AU7172 и Samsung 85AU7172.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung AU7172: Мнение за продукта

Телевизорът Samsung AU7172 е чудесен избор за тези, които искат възможно най-доброто качество на картината, но не искат непременно да плащат повече, отколкото трябва.

Виж цената за днес

4/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo