Ревю на Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU

В днешно време, изборът на климатик, който да отговаря на нуждите и изискванията на домакинствата, става все по-труден поради нарастващото разнообразие на продуктите на пазара. В този обзор ще разгледаме инверторен климатик на Samsung – модел AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU. Серията AR35 се откроява със своя иновативен дизайн, енергийна ефективност и множество функции, които гарантират комфорт и удобство във вашия дом.

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU

Виж цената за днес

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU: Характеристики

Този стандартен инверторен климатик е предназначен за домашна употреба и може да бъде монтиран на стена. Препоръчителната зона на покритие, на която уредът работи най-ефективно, е 35 квадратни метра. Основният капацитет на климатика е 12000 BTU, което означава, че може да охлажда и затоплява помещения с такъв капацитет.

Климатикът работи в широк температурен диапазон, като минималната температура при охлаждане е -10°C, а максималната температура при охлаждане е 46°C. Минималната температура при отопление е -15°C, а максималната температура при отопление е 24°C.

Устройството е оборудвано с HD филтър и има Digital Inverter BLDC компресор. Вентилаторът предлага три различни скорости и климатикът функционира с инверторна технология. В комплекта не е включен монтажен комплект.

Енергийната ефективност на климатика е висока – A++ при охлаждане и A при отопление. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 6.1, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 3.9. Коефицентът на охлаждане (EER) е 2.9, а коефицентът на затопляне (COP) е 3.5.

Техническите характеристики на климатика включват захранващо напрежение между 220 и 240 V, номинална консумация при охлаждане от 1213 W и номинална консумация при отопление от 1088 W. Хладилният агент, използван в климатика, е R32.

Вътрешното устройство на климатика разполага с функция за отстраняване на влагата (1 л/ч) и работи на ниво на шум до 55 dB. Цветът на вътрешното тяло е бял. Размерите на вътрешното устройство са: дължина 805 мм, ширина 194 мм и височина 285 мм. Теглото на вътрешното устройство е 8.1 кг.

Външното устройство на климатика също работи на ниво на шум до 65 dB и е с бял цвят. Размерите на външното устройство са: дължина 720 мм, ширина 270 мм и височина 495 мм. Теглото на външното устройство е 23.2 кг.

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU: Функции

Инверторният климатик Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU разполага с няколко специални функции, които го правят още по-удобен и ефективен за употреба. Тези функции включват Auto Restart, Good Sleep и Fast Cooling.

Функцията Auto Restart позволява на климатика да се рестартира автоматично след прекъсване на електрозахранването. Това е особено полезно, особено ако живеете в район с често появяващи се прекъсвания в електричеството, като например при наводнения или бури. Когато захранването се възстанови, климатикът автоматично ще се рестартира и ще продължи да работи със същите настройки, които сте задали преди прекъсването.

Функцията Good Sleep помага за създаването на комфортни условия за спане. Когато включите тази функция, климатикът ще започне да регулира температурата и влажността в помещението така, че да създаде идеални условия за спане. По време на нощта температурата ще бъде автоматично регулирана, за да не влиза прекалено много студен въздух или топлина в стаята, което може да наруши качеството на съня.

Функцията Fast Cooling предлага бързо охлаждане на помещението. Когато включите тази функция, климатикът ще започне да работи с максимална скорост на вентилатора и ще изпраща студен въздух в стаята, за да я охлади бързо. Това е особено удобна функция, когато сте влезли в стаята, която е прекалено гореща и искате да бъде охладена възможно най-бързо.

Виж още: Най-добрите климатици

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU: Мнение за продукта

След анализирането на основните характеристики и предимства на инверторния климатик Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU, можем да заключим, че този модел е отличен избор за тези, които търсят съвременно и енергоспестяващо решение за отопление и охлаждане на своя дом или офис. Със своя стилен дизайн, интелигентни функции и забележителна енергийна ефективност, този климатик предлага перфектната комбинация от производителност и комфорт, което прави модела достоен представител на високотехнологичните продукти на Samsung.

Виж цената за днес

3.6/5 - (8 votes)
Review-bg.com
Logo