Samsung AR12NXFPEWQNEU - Виж цената

Ревю на Samsung AR12NXFPEWQNEU

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Samsung AR12NXFPEWQNEU 

Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди при смяната на настоящия сезон навън? Искате ли нов, модерен и изключително ефективен климатичен уред, който да осигури оптимално добра температура във вашите помещения? Имате го! Днес ще ви представим климатик Samsung AR12NXFPEWQNEU с енергиен клас А++, филтър за пречистване на въздуха, изключителна мощност при своята работа и интегрирани някои от най-модерните технологии, той ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, като ще запази въздуха в него чист и кристално свеж!

Samsung AR12NXFPEWQNEUВиж цената за днес

Samsung AR12NXFPEWQNEU Review

Антибактериален филтър – филтърът на климатика предотвратява попадането на фини прахови частици, микроби и бактерии в циркулиращия въздух. По този начин вие гарантирано ще се насладите на кристално чист и свеж въздух във вашия дом. Филтърът може да бъде изваден и измит винаги, когато се налага, като това спомага за поддържането на още по-висока хигиена на въздуха във вашите помещения.

Антиалергичен – благодарение на антибактериалния филтър, който предотвратява попадането на микроби, алергени и прахови частици във въздуха циркулиращ от устройството, алергените, които се образуват във въздуха са напълно унищожени а вие можете да се насладите на чист и кристално свеж въздух.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

2 Step Cooling – благодарение на охлаждането на 2 нива, вашия уред ще охлади вашите помещения равномерно и ефективно, като по този начин се предотвратяват резките температурни амплитуди във вашия дом.

Good Sleep – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-CR12WHN

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решен в бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 12 000 BTU и 12 200 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 35 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 1220W, а при отопление 950W. Също така, номиналният капацитет на охлаждане и на отопление на уреда е 3500W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -10°C, а при отопление -15°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 820 х 215 х 285мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1.5л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 678 м³/н и с ниските си нива на шум от 42dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 660 х 242 х 475мм и е с тегло от 22.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 48dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, Fast Cool, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн, множество функции и интегрирани някои от най-модерните технологии, климатик Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU ще ви осигури максимално добра температура във вашия дом, независимо от сезона. Насладете се на топли и уютни семейни вечери през зимата или си осигурете освежаваща прохлада през летните горещини с помощта на вашия домашен електроуред. Прекарвайте времето у дома с наслада и релаксирайте при оптимално добра темпертура, осигурена от климатик Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password