Samsung AR09NXWSAURNEU - Виж цената

Ревю на Samsung AR09NXWSAURNEU

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Samsung AR09NXWSAURNEU 

Искате ли да се наслаждавате на оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли нов и много ефективен климатичен уред, който да осигурява температурата във вашите помещения, точно такава, каквато вие я предпочитате? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме климатик Samsung Triangle AR09NXWSAURNEU с енергиен клас А++ и някои от най-модерните технологии интегрирани в него, той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и изключително ефективно, като ще запази въздухът ви кристално чист и свеж!

Samsung AR09NXWSAURNEUВиж цената за днес

Samsung AR09NXWSAURNEU Review

Easy Filter Plus – този филтър е способен да премахва от въздуха, частици до 0,3 микрона, както и бактерии и алергени. Така че фините прахови частици, дим, животинска козина или плесен, които се разпространяват в циркулиращия въздух, са напълно премахнати.

5 функции на вентилация – благодарение на тази функция на климатика Samsung можете да настроите въздушния поток да бъде разпределен както вертикално (хоризонтално), така и хоризонтално (ляво-дясно). По този начин въздухът, доставен от уреда, ще бъде разпределен равномерно в помещението.

Auto Swing – Функцията автоматично регулира посоката на въздушния поток нагоре или надолу, осигурявайки минимални температурни разлики между различните части на помещението, създавайки приятна и равномерна температурна среда.

2 Step Cooling – благодарение на охлаждането на 2 нива, вашия уред ще охлади вашите помещения равномерно и ефективно, като по този начин се предотвратяват резките температурни амплитуди във вашия дом.

Технология Digital Inverter 8-POLE – тя включва промяна на скоростта и компресорния капацитет на климатика в зависимост от определени параметри. По този начин, когато уредът е включен, процесорът управлява компресора с максимална скорост и капацитет за бързо достигане на желаната температура.

Премахване на влагата – с помощта на функцията за премахване на влагата, климатикът Samsung намалява влажността на въздуха, така че атмосферата в стаята ви ще бъде по-комфортна. Капацитетът на уреда за премахване на влагата е 1 литър/час.

Wi-Fi Control – можете да включите устройството от офиса си или където имате интернет връзка, за да се насладите на топлинния или охлаждащ комфорт. Продуктът се предлага с комплекта WIFI и необходимото приложението се изтегля безплатно чрез сканиране на QR кода на WIFI пакета.

Виж още: Ревю на Samsung AR24NSFPEWQNEU

Дизайн

Дизайнът на този уред е иновативен, стилен и модерен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Осветлението в небесно, светло синьо, поставено между предната част на уреда и неговата рамка в комбинация с дискретният дисплей, поставен в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 9 000 BTU и 11 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналната консумация на охлаждане е 820W, а при отопление 840W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.4 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а максималната температура при отопление +46°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 826 х 261 х 261мм и е с тегло от едва 9.5кг. Подобни размери правят възможно монтирането на новият ви домашен уред на мястото на стария климатик, без да са необходими нови дупки в стената. Освен това, устройството разполага с функция за премахване на до 1л. влага в рамките на само 1 час. По този начин въздухът във вашия дом се запазва свеж и кристално чист, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. С дебит на въздуха от 558 м³/н и с ниските си нива на шум от 37dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята мсимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

От външната страна, този модел отговаря на настоящите стандарти, както в дизайна, така и в размера. Външното устройство е с размери от 660 х 242 х 475мм и е с тегло от 22.5кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от 46dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Външният кондензатор на този модел е технологично оборудван с хидрофилен алуминиев защитен слой, който предпазва повърхността на топлообменника от износване и корозия. Благодарение на тази защита, този модел климатик може да се инсталира и в райони с висока влажност. Компресорът, с който е оборудван, е специално разработен, за да отговаря на стандартите SEER и е инсталиран в най-взискателните среди по света.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Fast Cool и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Samsung Triangle AR09NXWSAURNEU е нов, модерен и изключително ефективен уред. Той ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Насладете се на уютна топлина през студените зимни вечери или си подарете освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини с помощта на климатик Samsung Triangle AR09NXWSAURNEU – той ще се погрижи за вашия максимален домашен комфорт бързо и изключително ефикасно!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password