Samsung 82MU7002 - Виж цената

Ревю на Samsung 82MU7002

Ревюта Телевизори
9.8

Рейтинг

Samsung 82MU7002 

Вие сте истински киноман и за вас времето прекарано пред екрана у дома е истинско удоволствие? Искате безупречно качество на картина и звук в съчетание с модерен дизайн и ултра голям екран? Ние имаме точното попълнение за вашия дом. Днес ще ви представим Телевизор LED Smart Samsung 82MU7002 – един от най-първокласните продукти на Samsung, излизали някога на пазара.

82MU7002

Виж цената за днес

Samsung 82MU7002 Review

Samsung 82MU7002 разполага с най-новите технологии и системи за филтриране на изображения. С доста голям размер на диагонала от 208см, екранът на 82MU7002 включва най-новата резолюция 4K Ultra HD с резолюция на екрана от 3840×2160 пиксела при съотношение 16:9. Динамичният контраст се дължи на функцията Mega Contrast, която предлага оптималното съотношение бяло към черно. С тази функция бялото е по-светло и по-светло, а черното още по-интензивно.

Samsung 82MU7002 е интелигентен телевизор, за да можете да го свържете с интернет и да разглеждате онлайн съдържание. Връзката може да се определи чрез интегрирана безжична технология или чрез LAN порт. Smart Hub от Tizen OS дава на потребителите интуитивен достъп до съдържанието, който се показва на един екран. Smart Hub също така позволява оптимизиран хоризонтален и вертикален контрол за допълнителна ефективност и прецизност. Tizen OS предлага Wi-Fi Direct, чрез който лесно се споделя съдържанието на мобилното устройство на телевизора и обратното само с едно кликване. С приложението Bluetooth за ниска енергия (BLE), софтуерът Samsung Smart TV автоматично търси в близост устройствата на Samsung и се свързва с тях.

82MU7002 цена

Film Mode – Филмовият режим се използва за изглаждане на преходите на кадрите при гледане на филми и видеоклипове, който се обработва, използвайки технологията “3:2 pulldown”.

HDR 1000 – почувствайте силата на HDR качеството. Насладете се дори на най-дребните детайли и кристално ясното изображение на картината.

Micro Dimming – тази функция ви осигурява динамична картина, без замъглявания с възможност за кристална яснота дори в най-минималистичните детайли.

PurColor – Цветове, доближаващи се до натуралните нюанси в природата. Наситени с ярък контраст, цветовете на вашия телевизор ви осигуряват изключително високо качество на картината.

82MU7002 review

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 75MU6102 – Цена и мнения!

Благодарение на 8-те милиона пиксела на UHD екрана (четири пъти повече в сравнение с Full HD екран), вие разполагате с повече точки за настройка на цветовете, за да създадете детайлни изображения. С помощта на функцията ConnectShare можете да гледате разнообразно съдържание, като просто включите USB паметта или твърдия диск в телевизора. По този начин ще се наслаждавате на филми, музика и снимки директно на телевизионния екран.

Samsung 82MU7002 има 4 HDMI порта, които ви позволяват да създадете мултимедиен развлекателен център във вашата собствена всекидневна. HDMI предлага възможност за високоскоростно цифрово високоскоростно предаване на данни от широк спектър устройства директно на вашия телевизор. Интегрираната безжична LAN мрежа позволява на Smart TV да се свърже с интернет, без да е необходимо да има кабели. С помощта на опростени връзки можете да се наслаждавате на любимото си съдържание директно на Samsung Smart TV.

82MU7002 мнения

Острите, фини и сензационни цветове се подобряват от контрастния усилвател, PQI 2300, Micro Dimming: UHD Dimming, Film Mode, UHD Up-Scaling, HDR 1000 и Pur Color. Звукът се осигурява от стерео аудиосистемата и двата 20-ватови високоговорителя, като Dolby Digital Plus, Bass Reflex, DTS, WallMount Sound Mode и Multiroom Link звуковите функции.

Нашето мнение за продукта:

Стилен, изключително модерен от най-висок клас продукт, с внушителен диагонал на екрана от 208см, Телевизор LED Smart Samsung 82MU7002 пренася емоцията от кино салоните директно във вашия дом. Динамичната и ярка картина ви кара да искате да прекарвате още и още време пред екрана, а вградените иновативни технологии в картината и звука ви предоставят възмжността да се потопите изцяло в един нов телевизионен свят. Това определено е продукт, който всеки стилен, изискан и луксозен дом трябва да притежава!

Виж цената за днес

9.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Екран - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password