Ревю на Samsung 75TU8072

Samsung 75TU8072

Ако искате да пренесете изживяването от киносалоните дирекнто във вашия хол, то ние имаме телевизор, с който можете да си позволите това. Samsung 75TU8072 е с огромен 75-инчов дисплей и множество технологии, които ще ви позволят да се докоснете до картина и звук, досущ като тези от кино салоните.

Samsung 75TU8072Виж цената за днес

Функции

Android – Android TV е интелигентна операционна система за телевизори, базирана на Android и разработена от Google за телевизори, цифрови медийни плейъри, декодери и саундбари.

Bixby – Интелигентният асистент Bixby улеснява управлението на вашите важни устройства по интуитивен начин. Bixby събира информация от всички устройства, свързани към телевизора, анализирайки съдържанието и каналите, които гледате, за да осигури персонализирано изживяване.

Tizen – Tizen е операционната система, която Smart телевизора използва. Когато използвате интелигентен телевизор, задвижван от Tizen, повечето форми на съдържание са само на няколко кликвания. Интелигентните телевизори, оборудвани с Tizen OS, по подразбиране поддържат основни приложения за услуги.

Основни характеристики и дизайн

Телевизорът е с класически дизайн – тънък, с ултратънка рамка около екрана, и стабилна стойка, той ще пасне перфектно във всеки стилен и модерен дом. Размерите му от 1673.2 x 1047.9 x 341.1мм без стойка и 1673.2 x 958.2 x 59.9 мм със стойка, го правят подходящ за по-големи пространства, а съвместимостта му с VESA 400 x 400, позволява директен монтаж на стена. Освен много красив, уреда е и енергономичен с годишна консумация на електроенергия от 214 kWh.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео характеристики

Екранът на телевизор Samsung 75TU8072 е с диагонал от 189см, а възпроизвежданите изображения са кристално ясни. Това се дължи както на 4K Ultra HD качеството с резолюция
3840 x 2160 пиксела, така и на множество допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията в реално време. HDR 10+ и HLG осигуряват изключително качество на изображението с автоматично оптимизирана яркост, цвят и контраст за всеки кадър. С подобрено визуално изживяване ще можете да гледате плавни и ясни изображения, които се доближават до преживяното в киното. Телевизора   интегрира технологията  UHD   Dimming. Основното предимство на локалното замъгляване   е, че телевизорът ще възпроизвежда по-реалистични цветове, безупречни детайли на сенките и по-дълбоки черни тонове, като изобразеното изображение е подобно на това на OLED телевизор. Допълнителните технологии, с които е оборудван уреда са: UHD Dimming, PurColor, Contrast Enhancer, Natural Mode Support, Digital Clean View, Mega Contrast, Film Mode, PQI 2100, Game Mode, Crystal Processor 4K.

Аудио характеристики

Звукът се осигурява от 20 w аудио система , с превъзходни звукови характеристики – Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Dialog Enhancement, Bluetooth Audio, Adaptive Sound Control и Audio Pre-selection Descriptor – са само част от модерните технологии, които оптимизират изходния звук в реално време, така че независимо дали гледате филм, музикално предаване или играете игри, да можете да уловите дори най-дребните звукови детайли.

Свързаност

Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигурява от  DVB-T / T2 DVB-C DVB-S / S2 тунери. Освен това, вие имате бърз и лесен достъп до Wi-Fi, което ви дава възможност да се наслаждавате на цялото си любимо онлайн пространство.

В заключение

Samsung Smart TV 75TU8072 прави впечатление както с внушителния си размер, тгака и с множеството функции и технологии, интегрирани в него. Освен това, можете да сърфирате в интернет, да имате лесен достъп до YouTube и Netflix само с едно натискане на бутона на дистанционното управление.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo