Samsung 75RU7172 - Виж цената

Ревю на Samsung 75RU7172

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Samsung 75RU7172

Телевизор LED Smart Samsung, 75RU7172 е с модерен дизайн съчетан с перфектно качетсво на звук и картина. Можете да се насладите на любимите си филми, телевизионни предавания или уеб съдържание, излъчени с висококачествени картина и звук, директно върху 189-сантиметровият екран на вашия нов телевизор.

Samsung 75RU7172Виж цената за днес

Функции

PurColor – наслаждавайте се на реалистични цветове, които карат картината да „оживее“ пред очите ви и се насладете на всеки детайл от избраното съдържание.

UHD процесор – оптимизиране на констраста, контрол на цвета и управление на HDR – всичко това се контролира с помощта на този процесор.

UHD Dimming – с тази технология контрастът на цветовете е още по-дълбок, с което се засилва тяхното качество.

Виж още: Ревю на Sharp 65BL2EA

Дизайн и Характеристики

Телевизор LED Smart Samsung, 75 (189 см), 75RU7172 е с класически изчистен дизайн. Решен в черен цвят, с тънка, фина рамка около екрана, той би паснал във всеки дом. В лявата и дясната долна част на уреда са поставени фини крачета, за да гарантират неговата стабилност. Ако желаете да го поставите директно на стената във вашия дом, това е възможно благодарение на съвместимостта му с VESA 400×400.

Размерите на телевизора са 1684.6 x 1056.5 x 356.1 мм (със стойка) и 1684.6 x 966.4 x 60.1 мм (без стойка). Широкият 189см LCD екран, комбиниран с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и обогатен с множество модерни технологии за подобряване на изображенията като HDR 10 и HLG, ще ви осигурят богати цветове, яснота и дълбок контраст на възпроизведеното съдържание. 7

Звуковите характеристики на телевизора, също са много добри. Той разполага с Dolby Digital Plus системи, които се считат за най-висок клас системи на пазара в момента. С мощност от 20W на вградените високоговорители, вие ще можете да се насладите на мощен звук, независимо дали гледате филм или слушате любимите си музикални парчета.

Свързаност

Телевизорът разполага с голям набор от портове за допълнително свързване. Те са: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot, 1 x Component input, 2 x USB, 1 x AV, 1 x RF. Благодарение на HDMI и USB свързването, вие ще можете да възпроизвеждате съдържание от всеки вид източник– телефон, таблет, лаптоп или преносима памет. Wi-Fi свързването, ще ви позволи да сърфирате в любимото си онлайн пространство и да избирате от любимите си приложения, директно от вашия телевизор.

В заключение

Телевизор LED Smart Samsung, 75RU7172 е оборудван с модерни технологии, огромен 75-инчов екран и стилен дизайн. С него вие ще можете да възпроизведете всяко избрано съдържание, независимо от избрания източник. Гледайте филми, сърфирайте в интернет и избирайте между любимите си приложения с този нов, модерен телевизор от Samsung.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password