Samsung 75MU6102 - Виж цената

Ревю на Samsung 75MU6102

Ревюта Телевизори
9.5

Рейтинг

Samsung 75MU6102 

Държите на високото качество и имате най-високи изисквания за електроуредите в дома си. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Днес ще ви покажем LED Smart Samsung 75MU6102,  който се предлага с резолюция 4K Ultra HD и е най-добрият телевизор, когато става дума за филми с най-високо качество. Samsung 75MU6102 има страхотен дизайн, който добавя стил и класа на вашия дом. Високото качество, неминуемо върви в комбинация с малко по-висока цена. В момента, този продукт може да бъде открит на висока цена, но ви уверяваме, че инвестицията си заслужава. Защо? Вижте в следващото ревю:

Samsung 75MU6102

Виж цената за днес

Samsung 75MU6102 Review

Още когато го погледнете, разбирате, че това е един изключително добре устроен продукт.  Сложният и елегантен дизайн на този телевизор ще ви плени още в първата минута. Рамката около екрана е максимално тънка, така че да можете да се насладите на изключително големият дисплей. При неговото включване ще откриете множество опции:

UHD резолюция – потопете се в реалистичният образ на изображението, с  пъти по-високата резолюция от тази на HD телевизорите. Повече яркост, наситеност и острота във всеки детайл – всичко това е възможно и достъпно благодарение на UHD резолюцията.

PurColor – максималното естествените цветове, доближаващи се до тези в природата, ще ви завладеят още от първият миг, в който включите своят Smart телевизор. Оптималното изобилие от детайли на вашата картина, ще ви накара да се потопите в една нова телевизионна реалност.

UHD затъмняване – UHD затъмняването разделя екрана на отделни части, за да оптимизира цвета, яснотата и дълбоките нива на черно и безупречно бяло за идеален контраст.

Smart View – С приложението Smart View безпроблемно управлявате всичко чрез своя смартфон. Просто свържете мобилния си телефон към големия екран и се насладете на цялото му съдържание.

Автоматично засичане – открийте и разпознайте всичките си свързани устройства по-бързо. Телевизорът автоматично показва имената на устройствата, като избирането на опции е изключително лесно.

Той също така разполага с 1бр. аудиодигитален (оптичен изход), 1бр. USB порт, както и с 3бр. HDMI порта. С впечатляващите си размери от 1688.9 x 972.2 x 66.0 мм, той е подходящ за тези от вас, които разполагат с по-голямо пространство, или просто са изкушени от възможността да създадат едно прекрасно домашно кино в своя дом. Кристалният звук на LED Smart Samsung 75MU6102 е базиран на стерео система и два 10-ватови високоговорителя, които са достатъчно мощни дори и за по-голяма стая.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 65MU6202 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Идеален за гледане на телевизия, сърфиране в интернет или гледане на любимото ви съдържание онлайн или от USB устройства, Samsung 75MU6102, Ви предлага ясна картина,пълна с живи цветове, кристално чист звук и множество  технически екстри, събрани в 75 инчов екран. Той ще ви позволи да се насладите на 4K Ultra HD картина с диагонал от 189см., и ще ви предостави възможността за интуитивен достъп до един нов свят на забавление, чрез интелигентните си функции. Ако сте от домакинствата, които не правят компромис с качеството, то този продукт би бил идеалният завършек на вашия изискан дом. Подарете на себе си и цялото семейство едно ново изживяване с този изключително висококласен продукт.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Екран - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password