Samsung 65Q9F - Виж цената

Ревю на Samsung 65Q9F

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 65Q9F 

Искате ли нов телевизор, който да възпроизвежда вашите любими филми, шоу програми и спортни предавания с максимално качество на картината? Държите ли вашия уред да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим телевизор Samsung 65Q9F с невероятно 4K UHD качество на картината, в комбинация с множеството му възможности за допълнително свързване, този уред ще превърне вашия дом в истински мултимедиен център за забавления!

Samsung 65Q9FВиж цената за днес

Samsung 65Q9F Review

Технологията Quantum Dot – чрез използването на модерна сплав, Технологията Quantum Dot осигурява богати и наситени цветове във вашите изображение, за да можете да им се насладите в максимална степен.

Q Contrast – благодарение на тази технология, контрастът на изображенията е още по-дълбок, което ви дава възможността да се насладите дори на най-дребните детайли от сцените от вашите любими филми.

Mega Contrast – насладете се на дълбок контраст, който ще придаде още по-голяма яснота и качество на вашите изображения. Наблюдавайте дори най-дребните детайли във вашата картина, благодарение на технологията Mega Contrast.

Precision Black Ultimate – черното е още по-черно, благодарение на тази иновативна технология. Наситения черен цвят, подчертава контура на изображенията като ги прави по-реалистични, по-лесно видими и с по-наситени и ярки цветове.

Виж още: Ревю на Samsung 85JU7000

Телевизор QLED Smart Samsung 65Q9F е нов модел от 2017 година. Голям и модерен, идеален както за по-големите, така и за по-малките помещения от вашия дом. Той идва с класически черен цвят, диагонал на екрана от впечатляващите 163см, резолюция 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9 и невероятно 4K UHD качество, за да ви осигури максимално качество при възпроизвеждането на всяко съдържание.

С размерите си от 1449.7 x 862.5 x 306.4мм със стойка и 1449.7 x 829.3 x 24.9мм без стойка, той ще пасне идеално, където и да бъде поставен. Съвместимостта му с VESA 400×400, позволява уредът да бъде монтиран директно на стената.

Аудиосистемата на този уред, също е с безупречно качество. Аудио системата му е стерео, осигурена от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, които в комбинация с някои от най-модерните технологии за озвучаване като Dolby Digital Plus, DTS Codec, Woofer и др., ще ви осигури кристално чист и качествен звук, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Телевизорът разполага с вграден цифров тунер DVB-T2CS2 x 2 и Вход антена, които са полезни и дори необходими за получаване на цифрови телевизионни предавания или с висока разделителна способност (HDTV) без да имате нужда от външен декодер. Освен това, този уред разполага с възможност за свързване към множество различни източници на сигнал.

Wi-Fi свързването му, ви осигурява бърз и лесен достъп до любимото ви онлайн съдържание, без необходимостта от допълнително свързване чрез кабели към допълнителни устройства. Допълнителните конектори, с които разполага устройството са: LAN, RF In, RS232C, Слот Cl +, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 USB входа, 4 HDMI порта. Този уред е и изключително мощен при своята работа с консумирана мощност от 335W. 

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн и изключителна мощност при своята работа телевизор QLED Smart Samsung 65Q9F ще ви осигури максимално качество на картината в комбинация с наситени, богати цветове и невероятна яркост на изображенията. Множеството му възможности за допълнително свързване, ще пренесат адреаналина от игровите мултимедийни центрове, директно във вашия дом. Насладете се на неописуемо телевизионно изживяване, благодарение на Телевизор QLED Smart Samsung 65Q9F!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password