Samsung 65Q80T - Виж цената

Ревю на Samsung 65Q80T

111111111 Ревюта Телевизори
9.5

Рейтинг

Samsung 65Q80T

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор QLED Samsung 65Q80T с 4K Ultra HD качество на картината и вградени някои от най-новите технологии за оптимизиране на изображението, ще ви накара да се потопите в удоволствието от кристално чиста и ясна картина, с богати и наситени цветове. За едно ново, по-завладяващо и по-забавно телевизионно изживяване!

Samsung 65Q80TВиж цената за днес

Samsung 65Q80T Review

Dolby Digital Plus – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Supreme UHD Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

Quantum Dot Colors – наситени, живи и ярки цветове, за едно ново телевизионно изживяване. Потопете се в силата на цветната картина и преоткрийте гледането на телевизия от едно ново измерение.

Виж още: Ревю на Samsung The Frame 55LS03T

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана, той ще се впише перфектно във всеки модерно и стилно обзаведен дом. Този уред наистина би бил едно истинско бижу за вашия изискан дом.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S2, DVB-T2. Ако желаете да го поставите директно на стената във вашия дом, това е възможно благодарение на съвместимостта му с VESA 400 × 300. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергоикономичен. С консумирана мощност от 295 W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 165 см с резолюция 3840 x 2160 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като  Supreme UHD Dimming, Contrast Enhancer, Quantum HDR 1500, Quantum Processor 4K, Natural Mode Support и др., в комбинация с невероятното 4K Ultra HD качество ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Освен с ненадминато качество на картината, този телевизор разполага и с изключително висококачествен звук. Аудиосистемата на уреда е стерео 2.2 с изходна мощност на звука от 60 W и 20 W вградения субуфер. Специалните технологии Dolby Digital Plus, Bluetooth Audio, Multiroom Link и др., оптимизират изходния звук, така че той да бъде кристално ясен и чист, за да можете да се насладите дори на най-фините шумове от вашите любими филмови сцени.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този QLED Tv разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 65-инчовият екран на вашия нов QLED самсунг телевизор. И това не е всичко! Телевизор Samsung 65Q80T разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB и 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Стилен, с модерен дизайн и иновации в технологиите, Samsung 65Q80T е идеалното решение за всеки практичен и удобен дом. Независимо дали гледате любимите си филми или шоу предавания или искате да си подарите малко време за себе си пред малкия екран след дълъг работен ден, телевизорът ще ви предостави възможността да се потопите в изживяването от кристално чистата картина в комбинация с изключително ясен звук!

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Екран - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password