Samsung 65Q70RA - Виж цената

Ревю на Samsung 65Q70RA

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 65Q70RA

Искате ли нов телевизор с модерен дизайн и интегрирани някои от най-модерните технологии? Държите ли както на перфектното качество на картината, така и на възможността на вашия уред да се свързва към редица допълнителни устройства? Ние имаме точното решение за вас! Телевизор QLED Samsung 65Q70RA с 4K Ultra HD качество на картината, ще ви осигури едно незабравимо телевизионно изживяване, като ви потопи в света на реалистичните цветове и кристално ясната картина!

Samsung 65Q70RAВиж цената за днес

Samsung 65Q70RA Review

Уникално качество на картината с още по-голяма дълбочина и още по-силен контраст на изображението. Независимо в кой момент от денонощието гледате телевизия, яркостта на всяка сцена, без замъглявания, е гарантирана.

Smart view – свържете вашия личен смартфон към телевизора и се насладете на цялото му налично съдържание. Благодарение на това приложение, вие управлявате всичко, което се възпроизвежда на 75-инчовият екран на вашия Smart TV, директно от вашето мобилно устройство.

Благодарение на HDR качеството, можете да се насладите дори на най-дребните детайли от картината на вашия телевизор. Насладете се на кристално качество и вижте любимите си филми в най-дребни детайли.

Зрителен ъгъл – кажете „сбогом” на изкривяването на цветовете. Насладете се на едно и също зрително изживяване, независимо от кой ъгъл на вашия дом гледате телевизия.

Виж още: Ревю на Samsung 75Q90RA

Дизайн

Телевизорът е нов модел от 2019 година. Голям и модерен, идеален както за по-големите, така и за по-малките пространства от вашия дом. Той идва с елегантен цвят, диагонал на екрана от впечатляващите 163 см, резолюция 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9, за да ви осигури максимално качество при възпроизвеждането на всяко съдържание.

Аудио

Аудиосистемата на този уред, също е с безупречно качество. Тя е стерео, осигурена от изходна мощност на звука от 40 W, общо, които в комбинация с някои от най-модерните технологии за озвучаване като Dolby Digital Plus, Multiroom Link и др., ще ви осигури кристално чист и качествен звук, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен това, този уред разполага с възможност за свързване към множество различни източници на сигнал. Wi-Fi свързването му, ви осигурява бърз и лесен достъп до любимото ви онлайн съдържание, без необходимостта от допълнително свързване чрез кабели към допълнителни устройства. Допълнителните конектори, с които разполага устройството са: 2 USB входа, 4 HDMI порта, Слот за CI+ карта и много др.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество допълнителни функции, този телевизор Samsung 65Q70RA, ще ви даде възможността да се насладите на кристално ясна картина, с перфектно качество, наситени цветове и изключително дълбок контраст. Подарете си незабравими семейни филмови вечери във вашия дом, или се позабавлявайте сърфирайки в любимото си онлайн пространство, с помощта на само един уред – вашия нов Телевизор – QLED Smart Samsung 65Q70RA!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password