Samsung 65NU8502 - Виж цената

Ревю на Samsung 65NU8502

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 65NU8502

Държите ли на високото качество на картината на вашия телевизор? Искате ли освен ясна и кристална чиста картина, той да има и възможността за свързване към различни външни устройства? Имате го! Днес ще ви представим Samsung 65NU8502 с 4K UHD качество на картината и множество възможности за допълнително свързване, той ще осигури перфектното качество на картина и звук, независимо от избраното от вас съдържание за възпроизвеждане!

Samsung 65NU8502Виж цената за днес

Samsung 65NU8502 Review

Dynamic Crystal Color – кристално чисти цветове и висока динамика на вибрациите на вашето изображение. Насладете се на любимите си филми с по-богати, по-ярки и по-наситени цветове.

Mega Contrast – благодарение на още по-дълбокият Мега контраст, вие ще можете да се насладите на ясни изображения с наситени цветове и безупречно качество.

HDR1000/Extreme – благодарение на високодинамичното осветление, вече можете да се насладите на кристална яснота във всяка сцена от вашата картина.

Виж още: Ревю на Samsung 65Q8FN

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Екранът му е изящно извит, а ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизорът разполага с размери от 1441.9 x 833.8 x 113.6 мм без стойка и 1441.9 x 913.3 x 378.3 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 400х400 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена, като той би изглеждал като истинско произведение на изкуството на нея. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер 2 x DVB-T2CS2 и вход антена. Също така, този уред разполага и с възможност за видео възпроизвеждане както и с вградн мултимедиен плеър. Освен много ефективен, телевизора е и много енергономичен при своята работа. С консумирана мощност от 215W, той ще осигури перфектно качество на своята работа, като същевременно ще намали разходите ви за електроенергия.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 163см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии UHD Engine, HDR, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast и много други, допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 40W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link, Woofer, Bluetooth Audio ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Bluetooth, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Samsung 65NU8502 е нов и изключително модерен уред, който гарантирано ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят. Подарете си незабравимо време, прекарано пред малкия екран у дома, с този модерен телевизор!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password