Samsung 65NU7102 - Виж цената

Ревю на Samsung 65NU7102

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Samsung 65NU7102 

Държите на високото качество и имате най-високи изисквания за електроуредите в дома си? Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Днес ще ви покажем Телевизор Samsung 65NU7102, който се предлага с резолюция 4K UHD и е най-добрият телевизор, когато става дума за филми с най-високо качество. Телевизорът има страхотен дизайн, който добавя стил и класа на вашия дом.

Samsung 65NU7102Виж цената за днес

Samsung 65NU7102 Review

Contrast Enhancer – С този модел телевизор, ще откриете най-реалистичното преживяване при гледане на телевизор с плосък екран с технология за контрастно усилване. Това регулира контраста на различните области на екрана, за да подобри реализма на съдържанието, което гледате.

PurеColour – Естествени, богати и наситени цветове на картината, които ще ви накарат да се потопите в детайлите на изображението, благодарение на иновативната система PureColor

UHD Dimming – тази функция разделя и преработва екрана на малки отделения, за да виждате наситени цветове, дълбок контраст и изключителна яркост. Насладете се дори на най-дребните детайли от вашата картина, благодарение на тази модерна технология.

Mega Contrast – благодарение на тази функция, качеството на изображението е в пъти по-изострено. Контрастът на детайлите е по-дълбок, а наситеността на цветовете по-голяма.

Smart View – управлявайте всички свързани устройства лесно, бързо и удобно. Само с едно дистанционно управление, вие получавате пълен контрол върху всичко, което пожелаете.

Виж още: Ревю на Samsung 49NU7302

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в класически черен цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание телевизор, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични. Те са 1457.5 x 837.3 x 59.7 мм без стойка и 1457.5 x 917.3 x 312.8 мм със стойка. Тези размери позволяват уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, които са с по-малки размери, а съвместимостта му с VESA 400×400 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2C / TC и вход антена. Също така, уреда разполага с вграден мултимедиен плеър и възможност за видео възпроизвеждане. Превърнете дома си в истински мултимедиен център с новия телевизор Samsung 65NU7102!

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 163см, резолюция от 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Picture Engine UHD Engine, HDR, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, Pur Color, Contrast Enhancer, UHD Dimmingи др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия LED Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните USB и HDMI портове, щ ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими снимки, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Слот CI+, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Композитен видео вход, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си спокойни семейни филмови вечери или се позабавлявайте, сърфирайки в любимите си социални мрежи, приложения и онлайн сайтове с новия Телевизор LED Smart Samsung 65NU7102! Той разполага с невероятно качество на картина и звук и някои от най-модерните технологии за оптимизиране на изображенията. Този телевизор ще ви накара да забравите за скучното и еднообразно гледане на стандартна телевизия и ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password