Samsung 65MU8002 - Виж цената

Ревю на Samsung 65MU8002

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 65MU8002 

Ако искате нов, модерен и изключително функционален телевизор, то LED Smart Samsung 65MU8002 е събрал в себе си всичко това. Smart TV на Samsung е оборудван с най-новите технологии и системи както и с 4K Ultra HD резолюция, за един кристално чист образ на вашите екрани. Със стилният си дизайн той е прекрасно допълнение за всеки стилен и изсикан дом.

65MU8002

Виж цената за днес

Samsung 65MU8002 Review

HDR1000/Extreme – Почувствай перфектното качество на HDR резолюцията. Насладете се на кристалната яснота на картината като не пропускате нито един детайл от изображението.

Dynamic Crystal Color – Кристалната яркост и богато наситени цветове, ви предоставят възможността да се насладите на едно необикновено зрелищно изживяване във вашия собствен дом.

Ultra Black – Благодарение на Ultra Black технологията, дълбокият контраст на картината ви е гарантиран, а отраженията на страничните предмети остават в миналото. Можете да се насладите на любимите си филми и предавания на всякакво осветление.

65MU8002 цена

Peak Illuminator – Peak Illuminator ви предоставя кристална яркост на изображението, дори при по-тъмни сцени в картината. Насладете се на кристално изображение, благодарение на подсилената яркост във всяка сцена.

360° дизайн – вече можете да се насладите на качествено изображение от всеки ъгъл. Независимо дали сте включили или не, вашият Smart TV, своят стилен дизайн, изчистена рамка и цвят решен в класическо черно, 360° Design ще пасне перфектно на всяко място във вашия дом.
6.Smart View – свържете своето мобилно устройство към модерния телевизор и се насладете на любимото си онлай съдържание. С функцията Smart View, можете да управлявате телевизора си, директно от мобилният си телефон.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 82MU7002 – Цена и мнения!

Дизайнът на този иновативен продукт е изключително изчистен и модерен. Тънкият екран от една страна и липсата на рамки от друга, правят всяка сцена зашеметяваща. Благодарение на 4K Ultra HD резолюцията, можете да се насладите на перфеткен образ с кристално чисти и изразени детайли. Резолюцията на екрана е 3840 x 2160 пиксела с аспект на изображението 16:9. Също така, Телевизор Samsung 65MU8002, разполага с възможност за свързване с интернет чрез Wi-Fi.

Кабелите остават в миналото, а вие се наслаждавате на любимото си онлайн съдържание по всяко време. Той разполага още с конектори: LAN, 1 x RF in, RS232C, Слот CI+. Размерът му е 1448.2 x 928.0 x 416.1 мм, което го прави удобен за поставяне във всяко пространство във вашия дом. С енргоразход от 240 W, освен ефикасен, се оказва, че този продукт е и изключително ергономичен.

Нашето мнение за продукта:

Множество функции, стилен дизайн и иновативни технологии. Всичко това ви предоставя Телевизор LED Smart Samsung 65MU8002. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си или просто искате да си подарите време за почивка, сърфирайки в Интернет, този продукт ще задоволи всички ваши нужди. Телевизор Samsung 65MU8002 определено е продук, с който всеки модерен дом би се гордял. 

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password