Samsung 65MU6202 - Виж цената

Ревю на Samsung 65MU6202

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 65MU6202 

Smart телевизорите,  вече не са нещо ново на пазара, но за сметка на това, има непрекъснати подобрения, които правят телевизорите по-добъри от всякога. В челните редици на това нововъведение е LED Smart Samsung 65MU6202. Не бихте направили компромис, за да имате най-добърия интелигентен телевизор с множество вълнуващи функции? То тогава, този телевизор е идеалното попълнение във вашия дом. Сега е достъпен на доста добра цена, той е съчетал в себе си характеристики от най-висок клас, с модерен и впечатляващ дизайн.

Samsung 65MU6202

Виж цената за днес

Samsung 65MU6202 Review

UHD резолюция – наслади се на ярки детайли с четири пъти по-голяма резолюция чрез UHD телевизор.

PurColor – естествени цветове с Purcolour. Потопи се в твоя телевизор и виж всички цветове на природата в детайли.

HDR – виж всички детайли на изображенията като на живо. С по-голямата яркост получаваш истинско HDR преживяване.

Auto Depth Enhancer – потопи се изцяло в картината. Auto Depth Enhancer регулира многопластовите нива на контраста за подобрено усещане в дълбочина.

Изящно извит – потопи се в красотата на извития дизайн. Следвайки примера на природата, той въплъщава в себе си стил, съчетан с чиста елегантност.

Smart View – просто свържи мобилния си телефон към големия екран и се наслади на цялото си съдържание. А с приложението Smart View можеш безпроблемно да управляваш всичко от своя телефон.Samsung 65MU6202-2

С интелигентния LED Smart Samsung 65MU6202, можете да усетите силата на излъчване на 4K HDR технологията. Можете да разгледате картината подробно, за да видите кинематографичната яснота във всяка сцена. С технологията UHD Dynamic Color, изображенията са кристално чисти, а динамичната яркост ще ви предостави удоволствието от всички естествени цветове. Технологията на осветление ще направи ярките области на изображението още по-ярки, дори  в тъмните сцени.

Изключителното качество на изображението се дължи на увеличената яркост във всеки кадър. Samsung обаче предлага и интелигентни приложения за гледане. Те свързват смарт телефона с вашия телевизор и можете да се насладите на съдържанието му на големия извит екран. Можете да контролирате възпроизвеждането директно от вашия смартфон, като използвате приложението Smart View. Интелигентният извит LED телевизор Samsung 65MU6202, може да бъде използван и като монитор, възползващ се от 4K HDR технологията.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Sharp LC-40CFG6452E – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Телевизорът LED Smart Samsung 65MU6202 е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление, като в същото време е на изключително достъпна цена. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или на любимите си телевизионни предавания, той би бил едно истинско „бижу” във вашия дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password