Ревю на Samsung 65AU7092

Samsung 65AU7092

Искате 65-инчов телевизор? Смятаме, че Samsung 65AU7092 е чудесен избор. Той има изчистен дизайн, който ще се съчетае с всяко обзавеждане, като същевременно предлага много възможности за свързване и интелигентни функции.

Samsung 65AU7092

Виж цената за днес

Samsung 65AU7092: Характеристики, функции и технологии

Samsung 65AU7092 е идеалният телевизор за хора, които искат интелигентен телевизор, готов да прави всичко, веднага след като го извадите от кутията. Аудиотехнологията Q-Symphony и технологията Adaptive Sound превръщат този телевизор в една от най-добрите, които се предлагат днес, а благодарение на 4K резолюцията никога няма да пропуснете нито един детайл в любимите си предавания или филми.

Качеството на картината е наистина зашеметяващо, с технологията HDR 10+, благодарение на която всяка сцена изглежда жива и реалистична. А с процесора Crystal Processor 4K можете да очаквате невероятна изчислителна мощ – идеална за игри или гледане на висококачествени видеоклипове в Netflix или YouTube.

Samsung 65AU7092 разполага и с технологията One Billion Color, която използва квантови точки за създаване на невероятно живи цветове – перфектни за всеки филм или телевизионно предаване. Този телевизор разполага с всички функции, от които се нуждаете, за да се наслаждавате на живота във вашата всекидневна.

Той има вградени високоговорители с 20 W мощност, Bluetooth свързаност, Wi-Fi, HDMI порт, USB портове, CI+ слотове, HDR 10+ технология (High Dynamic Range); Dolby Digital Plus аудио технология и Dolby Atmos surround.

Функцията HLG (Hybrid Log Gamma) ви дава достъп до съдържание с висок динамичен обхват, без да се налага да купувате ново оборудване или да променяте настройките на кабелната си телевизия, като преобразува HDR10 съдържание в HLG формат, така че да се възпроизвежда на съвместимия ви телевизор.

С технологията Crystal Processor 4K, вградена в този модел, ще можете да се наслаждавате на брилянтна 4K резолюция при всички източници, включително 4K стрийминг приложения като Netflix и Amazon Prime Video.

Този телевизор разполага и с технологията PurColor, която подобрява цветовете, като същевременно намалява шума в областите с по-ниска яркост на изображението, така че можете да се наслаждавате на живи цветове, без да губите детайли в сенките или тъмните области.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung 65AU7092: Мнение за продукта

Samsung 65AU7092 е добър избор за тези, които искат впечатляващ телевизор с детайлно качество на картината. Дизайнът е красив, а функциите също са впечатляващи.

Виж цената за днес

4/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo