Samsung 58MU6122 - Виж цената

Ревю на Samsung 58MU6122

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 58MU6122 

Искате ли нов телевизор, който да разполага с някои от най-модерните технологии интегрирани в него? Държите ли както на висококачествените картина и звук, така и на възможностите за допълнително свързване на вашия нов уред? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим Телевизор Samsung 58MU6122 с невероятен 58-инчов екран и множество вградени технологии, той ще ви отведе в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, кристална картина и невероятно чист звук.

Samsung 58MU6122Виж цената за днес

Samsung 58MU6122 Review

PurColor – естествените цветове, постигнати благодарение на функцията PurColor от Samsung, ви дават възможността да се насладите на кристално чиста картина, обогатена с цветове, максимално близки до тези в природата.

UHD резолюция – с 4 пъти по-висока резолюция от тази на HD телевизорите, LED Smart Samsung 58MU6122, предоставя на своите потребители възможността да се насладят на по-реалистични цветове и повече яркост във всеки детайл на изображението.

Smart Hub – любимото ви съдържание, събрано на едно място. Smart Hub, обединява вашите телевизионни канали, приложения и игри директно на вашия екран. Получавате достъп до цялото си съдържание, само с едно кликване на дистанционното.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 43WF660

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана. Семплата му стойка, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Samsung 58MU6122 е с удобни и практични размери. Това позволява той да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични пространства от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2C и вход антена. Освен много ефективен, телевизорът е и изключително енергоикономичен с консумирана мощност от едва 195W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от впечатляващите 148см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9.. Допълнителните технологии като PurColor, Film Mode, Picture Engine: UHD Up-Scaling, PQI 1300и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital Plus, DTS Codec, Multiroom Linkи др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: LAN, 1 x RF in, Слот CI+,3 х HDMI, 2 х USB, AV In, YpbPr, Anynet+ (HDMI-CEC), аудиодигитален (оптичен) изход, композитен видео вход и входов компонент.

Нашето мнение за продукта

Пренесете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, дълбок контраст и реалистична картина с телевизор LED Smart Samsung 58MU6122! Независимо дали искате да си подарите спокойна вечер пред екрана у дома, гледайки любимите си филми или искате да се позабавлявате сърфирайки в любимите онлайн сайтове – този телевизор ще възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password