Ревю на Samsung 55TU8372

Samsung 55TU8372

Жилището на всеки от нас може да има по нещо специално и това може да бъде белязано с някои декоративни елементи или защо не може да бъде белязано от някои продукти на технологията, която използваме и която имаме около нас. В тази гама от елементи, които носят нещо специално на мястото, където са поставени, можем да поставим и някои модели като Samsung 55TU8372.

Samsung 55TU8372Виж цената за днес

Функции

PurColor – Функцията PurColor в Samsung TV позволява на телевизора да изразява повечето нюанси на цветовете като природа, предназначена за оптимално представяне на картината.

HDR – HDR (High Dynamic Range) разширява обхвата на съдържанието. Разширява значително диапазона както на контраста, така и на цвета. Ярките части на изображението могат да станат много по-ярки; Тъмните части на изображението могат да бъдат много по-тъмни. Изглежда, че изображението има повече „дълбочина“.

Основни характеристики и дизайн

От първия поглед към този модел можем да кажем, че сме впечатлени от дизайна и по-точно от факта, че е извит телевизор и ще ви впечатли освен със стилния си външен вид, така и с безупречната си работа. Със сигурност извитата форма на екрана ще донесе много ползи за постигане на модерен дизайн на хола или офиса, където ще бъде поставен. Въпреки това, тази форма също играе важна роля привъзпроизвеждането на изображения и съдържание, защото предлага релефен и задълбочен аспект, което означава, че видео изживяването, което ще получите е на друго ниво. С черният си цвят и размери от 1236×791.1×263.9мм със стойка и 1236 x 714.2 x 104 мм без стойка, уреда несъмнено ще пасне във всеки изискан дом.

Видео характеристики

Екрана е с диагонал от 138 сантиметра с 4K Ultra HD качество на изображенията, което е допълнително оптимизирано от множество допълнителните технологии като: UHD Dimming, PurColor, Movie mode, Mega Contrast, Amplificator contrast, Intensity amplifier, HLG (Hybrid Log Gamma), Crystal Processor 4K, HDR 10+.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Картината на телевизора е перфектна, но и изходният звук не е за подценяване. 2 вградени високоговорителя с мощност 20W се грижат за кристално ясния и чист звук възпроизвеждан от вашия Smart TV. Допълнителните технологии, оптимизиращи аудио съдържанието в реално време са: Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Dialog Enhancement, Adaptive Sound Control, Audio Pre-selection Descriptor.

Свързаност

Уреда се справя много добре и по отношение на свързването е оборудван с 3 HDMI порта, компонентен порт, 2 USB 2.0 портове, минижак за слушалки и цифров аудио изход. Вграденият мултимедиен плейър ще ви позволи да гледате любимия си филм или шоу директно от флашка чрез свързване към USB 2.0 порт. Ще можете дори да се свържете с него с други устройства, работещи с Android, и след това да възпроизвеждате изображения щедрият 55-инчов екран. Насладете се на широка гама от приложения от Google Play: YouTube, Netflix, игри и приложения за социални мрежи.

В заключение

Samsung 55TU8372 определено спада в категорията на телевизори с впечатляващи функции. Цветовете и звука му са безкомпромисни по отношение на качеството, а множеството нови технологии и портове за допълнително свързване, ще ви датдат възможността да се пренесете в едно ново телевизионно изживяване.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo