Samsung 55Q8CN - Виж цената

Ревю на Samsung 55Q8CN

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Samsung 55Q8CN 

Искате ли нов, мултифункционален телевизор с перфектно качество на изображението и вградени модерни технологии? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно гледане на стандартна телевизия? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Samsung 55Q8CN качество на картината и възможност за свързване с множество устройства, ще разчупи представите ви за гледане телевизия и ще превърне вашият дом в истински развлекателен център само с едно натискане на копчето на дистанционното управление на вашия Smart TV.

Samsung 55Q8CNВиж цената за днес

Samsung 55Q8CN Review

Quantum Dot – наситени, живи и ярки цветове, за едно ново телевизионно изживяване. Потопете се в силата на цветната картина и преоткрийте гледането на телевизия от едно ново измерение.

Q Contrast – още по-силен контраст и още по-голяма дълбочина на картината за кристална чистота на изображението. Независимо от осветлението във вашата стая, гледането на телевизия ще бъде истинско удоволствие, яркостта наситена, а вашата картина – без замъглявания.

Billion Colors – благодарение на тази функция вие можете да се насладите на над 17 милиарда различни цвята, за една още по-качествена картина, за едно по-реалистично изживяване.

DOLBY DIGITAL– заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на LG 55UK6470PLC

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в сив цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Извитият му дизайн, придава перфектен завършек на неговата стилна и модерна визия.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични. Те са: 1225.5 x 88.8 x 704.8 мм без стойка и 1225.5 x 786.3 x 300.6 мм със стойка. Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, а съвместимостта му с VESA 200×200 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2CS2 x 2 и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати, както и с вграден мултимедиен плеър. Превърнете дома си в истински мултимедиен център с новия телевизор QLED Smart Samsung, Извит, 55″ (138 см), 55Q8CN!

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 138см, резолюция от 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Quantum Dot, Q Engine, Q HDR 1500, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Q Contrast, Ultra Slim Array, Ultra Black и др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 40W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като Dolby Digital Plus, 4.1 Channels, Woofer, Multiroom Link, Blutooth Audio, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: RF In, Слот CI+, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор QLED Smart Samsung 55Q8CN е подходящ за тези от вас, които търсят в своя уред, изображения с високо качество на картината в комбинация с перфектен звук и множество функции за свързване. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да се позабавлявате с любимото си онлайн съдържание след тежък работен ден, този телевизор ще въпроизведе избраното от вас съдържание, с най-високо качество, за да ви предостави максимално удоволствие и удоволетворение от времето прекарано пред малкия екрн у дома!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password