Samsung 55Q7FN - Виж цената

Ревю на Samsung 55Q7FN

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Samsung 55Q7FN 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага освен с перфектно качество на картината, така и с възможност за множество свързвания към различни източници? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Samsung 55Q7FN с множество вградени модерни технологии, ще възпроизведе всяко избрано от вас съдържание с богати, ярки и наситени цветове и кристално качество.

Samsung 55Q7FNВиж цената за днес

Samsung 55Q7FN Review

Q Contrast – уникално качество на картината с още по-голяма дълбочина и още по-силен контраст на изображението. Независимо в кой момент от денонощието гледате телевизия, яркостта на всяка сцена, без замъглявания, е гарантирана.

Q HDR 1500 – благодарение на HDR качеството, можете да се насладите дори на най-дребните детайли от картината на вашия телевизор. Насладете се на кристално качество и вижте любимите си филми в най-дребни детайли.

QLED (Quantum Dot ) – иновативна технология, благодарение на която можете да се насладите на перфектно качество на картината и цветовете.

Зрителен ъгъл – кажете „сбогом” на изкривяването на цветовете. Насладете се на едно исъщо зрително изживяване, независимо от кой ъгъл на вашия дом гледате телевизия.

Виж още: Ревю на LG 55UK6100PLB

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на Телевизорът са 1227.2 x 704.8 x 46.9мм без стойка и 1227.2 x 784.9 x 284.3 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер 2 x DVB-T2CS2 и вход антена. Също така, този Smart TV разполага с възможността за видео запис. Oсвен много ефективен, телевизора е и изключително енергономичен – с консумирана мощност от едва 170W.

Видео

Телевизор Samsung 55Q7FN е с диагонал на екрана от 138см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии Dolby Digital Plus, DTS Codec, 4.1 Channels и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с висока изходна мощност на звука. Тази мощност ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Bluetooth, Слот CI+, аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор QLED Smart Samsung 55Q7FN е нов, модерен уред, който разполага с множество възможности за допълнително свързване. Той ще ви накара да се потопите в един нов телевизионен свят. Пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом, благодарение на телевизор Samsung 55Q7FN!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password