Samsung 55Q6F - Виж цената

Ревю на Samsung 55Q6F

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 55Q6F 

Новият Телевизор QLED Samsung 55Q6F идва при вас, за да разбие представите ви за традиционно гледане на телевизия. С 4K Ultra HD качество на картината, той ви гарантира кристална яснота на изображението, в комбинация с наситени и реалистични цветове. Множеството му иновативни функции ви дават възможността да се наслаждавате на любимите си игри, приложения, снимки, а защо не и на любимите ви онлайн сайтове, само с един клик на вашето дистанционно управление. Подарете на себе си и на цялото си семейство, качествено изображение, от ново измерение!

Samsung 55Q6FВиж цената за днес

Samsung 55Q6F Review

Обем на цвета 100% – големият обем на цвета, предоставен от Q6 ви дава възможността да се потопите в едно ново цветово изживяване от най-висок клас. Цветовете са още по-ярки и наситени от преди, като максимално се доближават до естествените цветове в природата.

HDR 1000 – благодарение на HDR качеството на изображението, можете да се насладите на кристално чиста картина. С нея дори най-дребните детайли оживяват и стават лесно достъпни за погледа на своя потребител.

Precision Black – тази функция ви дава възможността да се насладите на всяко изображение с най-високо качество на изображението. Черното е още по-наситено, а бялото е още по-ярко за един по-голям контраст и по-ясна видимост на картината.

Peak Illuminator – наслаждавайте се на качествени изображения, благодарение на подсилената яркост на картината, дори при по-тъмните сцени. С тази технология, затъмняванията и избледняването на вашата картина, вече са в историята.

Samsung 55Q6F-2Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 40J5200 – Цена и мнения!

Диагоналът на екрана на този телевизор е 138см, с разделителна способност от 3840×2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Този „умен” телевизор ви предоставя достъп до множество опции. Една от тях е „умното” му свързване с други устройства, като по този начин имате възможността да се насладите на любимите си видеа, филми и снимки, директно от вашата преносима памет. Wi-Fi Direct ви позволява лесно и бързо да се свързвате с интернет. Сърфирайте във вашите любими сайтове, без ограничения или нужда от допълнително свързване, чрез кабели.

Любимите ви приложения като YouTube и Netflix, вече са на една ръка разстояние – точно във вашия телевизор. С интегрираните модерни технологии като Mega Contrast и Q Color, вие имате перфектно качество на картината, наситени цветове и кристална яснота на вашите изображения. Звукът на телевизор телевизор QLED Smart Samsung 55Q6F също е изключително добър. Дизайнът му е изключително стилен и изискан. С изключително тънка, дори минималистична рамка, той ви предоставя възможността да се насладите на големия му екран, без вниманието ви да бъде отвлечено от странични рамки и елементи.

55Q6F-3 Аудио системата е стерео, като звукът се осигурява от 2 високоговорителя с изходна мощност от 20W всеки. Това ви гарантира кристално чист звук и ви предоставя възможността да се насладите дори на най-фините шумове, във всички сцени от вашия любим филм. Този телевизор разполага още с няколко вида свързване, а именно: LAN, RF In, RS-232C, Слот CI както и с 1 аудио дигитален (оптичен) изход , 3 USB порта, както и с 4 HDMI порта. Насладете се на качество и функционалност, събрани само в един продукт!

Нашето мнение за продукта:

Филми, видеоигри, спорт, DVD, телевизионни предавания и дори монитор за компютър, Q6F предлага богатство от различни опции, благодарение на добре работещите функции. Той ви дава възможността да се потопите в реалистичната картина на цветовете, в комбинация с перфектен звук и най-иновативни функции. Ако държите на качеството навсякъде около вас, то този продукт е идеалното допълнение за вашия дом. Подарете на себе си и на цялото си семейство едно ново, непознато досега телевизионно изживяване, гарантиращо най-голямо удоволствие, при гледането на филми, видео клипове и любимите ви снимки и то директно във вашия дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password