Samsung 55NU7402 - Виж цената

Ревю на Samsung 55NU7402

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Samsung 55NU7402

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Samsung 55NU7402 с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Samsung 55NU7402Виж цената за днес

Samsung 55NU7402 Review

DOLBY DIGITAL PLUS – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

UHD Dimming – с прецизно сканиране на невероятно количество зони в цялото изображение, тази технология настройва яркостта, за да осигури по-дълбоки тъмни и по-ярки бели участъци от вашата картина. Това практически премахва ефекта “ореол” и изкривяването на изображението, така че ще се насладите на кристално ясна картина.

Няколко HDR формата – HDR и HDR10+, са иновативни формати, поддържани от вашия телевзиор, за да се насладите на качествена картина при гледането на филми, телевизионни предавания, видеоклипове или спортни програми, всеки от които с максимална яснота на изображенията.

Виж още: Ревю на Samsung 43NU7402

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерната му и практична стойка, придава както стабилност на уреда, така и перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 1238.6 x 714.2 x 59.3 мм без стойка и 1238.6 x 800.0 x 350.1 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта на уреда с VESA 200х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер
DVB-T2CS2 и вход антена. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър, както и с възможността за видео възпроизвеждане. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 150 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 138см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Natural Mode Support, Film Mode, UHD Engine, HDR, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Dynamic Crystal Color, Billion Colors (10 bit panel), UHD Dimming и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука – Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link, Blutooth Audio – ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 55-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорът са: Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Композитен видео вход, 3 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart Samsung 55NU7402 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, този Smart TV, ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password