Samsung 55MU6202 - Виж цената

Ревю на Samsung 55MU6202

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 55MU6202 

Днес, ще ви представим Samsung 55MU6202 – 55-инчов извит 4K Ultra HD телевизор и ще помогнем на тези от вас, които търсят извит, голям телевизионен екран. Samsung 55MU6202 е на пазара от доста време и има много положителни отзиви за него. Съчетанието между картина и звук, ще ви даде възможността да създадете истински кино салон в собствения си дом. 

Виж цената за днес

Samsung 55MU6202 Review

Ultra HD – вижте предимствата от истински цвят и яснота, благодарение на Ultra HD технологията. Насладете се на красиви ярки и жизнени цветове, докато гледате любимите си филми и телевизионни предавания.

HDR технология – впечатляваща яркост и детайлност на сенките,  благодарение на които всяка сцена се разпръсква от екрана с висок динамичен диапазон.

Извит екран – потопете се в действието и се чувствайте така, сякаш сте в сърцето на всеки кадър, с извит екран, който ви предоставя преживяване за гледане от световна класа.

Smart View – просто свързвате мобилното си устройство към телевизора и се наслаждавате на цялото му съдържание. С това приложение, лесно и удобно, управлявате всичко чрез своя смартфон.

Smart Hub –  функция, която събира цялото съдържание на един екран. Получавате лесен и бърз достъп до различно съдържание, както и възможността да прегледате предварително филмите, сериалите и предаванията, които искате да гледате.

Виж още:  РЕВЮ: Телевизор LG 55UJ620V – Цена и мнения!

Изключителното качество на изображението се дължи на увеличената яркост във всеки кадър. Samsung обаче предлага и интелигентни приложения за гледане. Те свързват смарт телефона с вашия телевизор и можете да се насладите на съдържанието му на големия извит екран. Можете да контролирате възпроизвеждането директно от вашия смартфон, като използвате приложението Smart View. Интелигентният извит LED телевизор Samsung 55MU6202, може да бъде използван и като монитор, възползващ се от 4K HDR технологията.

Нашето мнение за продукта:

Телевизорът LED Smart Samsung 55MU6202 е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление, като в същото време е на изключително добра цена. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или на любимите си телевизионни предавания, той би бил едно истинско „бижу” във вашия дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Звук - 9
Екран - 8
Дизайн - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password