Ревю на Samsung 55AU7092

Samsung 55AU7092

Samsung 55AU7092 е идеалният телевизор за вашата всекидневна. С 55-инчов дисплей той е достатъчно голям, за да показва съдържание с висока разделителна способност, без да претоварва пространството, в което се намира. Той има изчистен дизайн, който го прави лесен за съчетаване с всички съществуващи мебели, като същевременно предлага много възможности за свързване и интелигентни функции.

Samsung 55AU7092

Виж цената за днес

Samsung 55AU7092: Характеристики, функции и технологии

Първото нещо, което ще забележите е качеството на неговия дисплей. Панелът разполага с LED подсветка и възпроизвежда брилянтни цветове благодарение на способността си да произвежда над 1 милиард цвята във всеки един момент. Освен това има отлични нива на контраст, което означава, че няма да имате проблеми със сенките или черното (стига да не са прекалено тъмни). Разделителната способност на екрана е 3840 x 2160 пиксела, което му осигурява четири пъти повече детайли в сравнение с други телевизори на пазара днес!

Телевизор Samsung 55AU7092 с HDR 10+ и PurColor ви предлага ярко изображение с богати цветове. Той е снабден с технологията Crystal 4K, която ви дава реалистични цветове и нюанси.

Едно от любимите ни неща за този конкретен модел беше колко лесно можеше да се свърже с други устройства – независимо дали бяха свързани директно чрез HDMI портове или безжично чрез Wi-Fi или Bluetooth. Това го прави чудесен за гледане на стрийминг услуги като Netflix.

Друго нещо, което ми харесва в този телевизор, е колко лесно се настройва и използва. Функцията Q-Symphony улеснява свързването на телевизора със саундбара, така че те да работят безпроблемно заедно – не са необходими кабели!

Samsung 55AU7092 е 4K UHD Smart телевизор с диагонал на дисплея 138 см и плосък екран. Той е пуснат на пазара през 2022 г. и разполага с LED технология на дисплея. Телевизорът има вградена мощност от 20 W, 2 вградени високоговорителя и може да се монтира на стена с помощта на VESA 200 x 200.

Този телевизор поддържа HDR 10+, което означава, че можете да се наслаждавате на съдържание с висока разделителна способност с подобрени детайли и разширен контраст. Усилвателят на контраста UHD Dimming PurColor Mega Contrast Film Mode, HLG (Hybrid Log Gamma) и Crystal Processor 4K гарантира, че зрителското ви изживяване е възможно най-поглъщащо

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung 55AU7092: Мнение за продукта

Samsung 55AU7092 е страхотен телевизор с красив дизайн и добри характеристики, което може да се определи като впечатляващо. Качеството на картината е достатъчно детайлно, за да ви накара да се почувствате така, сякаш гледате любимия си филм на най-добрия възможен киноекран.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo