Samsung 50MU6102 - Виж цената

Ревю на Samsung 50MU6102

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 50MU6102 

Samsung 50MU6102 e eдин от най-предпочитаните 4K Ultra HD телевизори в своя клас. Трябва да се съгласите с нас, че телевизорите Samsung обикновено имат нещо специално – материалите са с най-високо качество, а характеристиките им са перфектни. Съчетаващи перфектен дизайн, впечатляващи технически характеристики и иновативни технологии, той е изборът на тези от вас, за които по-ниската цена е от значение, но не биха направили компромис с качеството. Създателите му от Samsung, са се постарали да изпипат до последния детайл, дизайнът и функциите на този практичен телевизор.

Samsung 50MU6102Виж цената за днес

Samsung 50MU6102 Review

PurColor – естествените цветове, постигнати благодарение на функцията PurColor от Samsung, ви дават възможността да се насладите на кристално чиста картина, обогатена с цветове, максимално близки до тези в природата.

UHD резолюция – с 4 пъти по-висока резолюция от тази на HD телевизорите, LED Smart Samsung, 50MU6102, предоставя на своите потребители възможността да се насладят на по-реалистични цветове и повече яркост във всеки детайл на изображението.

Smart View – просто свързвате мобилното си устройство към телевизора и се наслаждавате на цялото му съдържание. С това приложение, лесно и удобно, управлявате всичко чрез своя смартфон.


Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 75MU6102 – Цена и мнения!

Когато качеството на картината е на толкова високо ниво, звукът също не трябва да му отстъпва. За създаването на LED Smart Samsung 50MU6102 е използвана стерео звукова система, с обща мощност от 20 вата (2 x 10W). По този начин можете да се насладите, както на любимата си музика, така и на най-фините звуци при гледането на предпочитаните от вас филми.

One Depth опцията, събира цялото съдържание на един екран. Получавате лесен достъп до различно съдържание и възможността за преглеждане на малък екран преди да изберете какво да гледате. Създателите му не са забравили и за дизайна – със стилен и елегантен дизайн, телевизорът предлага перфектен външен вид, независимо къде е поставен. Той е перфектно допълнение за интериора на всеки модерен и стилен дом.

Нашето мнение за продукта:

LED Smart Samsung 50MU6102 по нищо не отстъпва на по-скъпите телевизори. Той е иновативен продукт, със стилен черен дизайн, в който са събрани перфектни технически характеристики и иновативни технологии. Разделителната способност 4K Ultra HD, присъща за Smart телевизорите, предоставя страхотно изживяване на всички, които обичат да се наслаждават на изображението в най-дребни детайли. Управлявате телевизора с едно дистанционно, като държите всички негови опции в ръката си. Избирайки Samsung 50MU6102, вие правите практичен и ефективен избор не само за себе си, но и за цялото си семейство.   

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password