Samsung 49RU7372 - Виж цената

Ревю на Samsung 49RU7372

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 49RU7372

Samsung отново ни изненада със смело решение, представяйки на пазара новия телевизор Samsung 49RU7372. Извитият му дизайн и картина, която разполага с 4K Ultra HD качество, висока разделителна способност, нареждат този телевизор на едно от челните места в класациите за цена-качество. Множество модерни технологии са интегрирани в него, за да подобрят картината и звука, а възможността за онлайн сърфиране е перфектния завършек на неговите технически характеристики. Ако сте от любителите на домашното кино или просто искате да се отпуснете в комфорта на дома си, сърфирайте в любимите си приложения, то този телевизор е идеалният избор за вас.

Samsung 49RU7372Виж цената за днес

Функции

PurColor – наслаждавайте се на реалистични цветове, които карат картината да „оживее“ пред очите ви и се насладете на всеки детайл от избраното съдържание.

UHD процесор – оптимизиране на констраста, контрол на цвета и управление на HDR – всичко това се контролира с помощта на този процесор.

UHD Dimming – с тази технология контрастът на цветовете е още по-дълбок, с което се засилва тяхното качество.

Auto Depth Enhancer – многопластовите нива на контраста се контролират благодарение на тази технология, като по този начин картината е още по-ярка и наситена.

Виж още: Ревю на Samsung 50Q60TA

Дизайн и Характеристики

Телевизор LED Smart Samsung 49RU7372 е с много модерен дизайн. Извитият корпус комбиниран с фини крачета от двете страни на уреда, му придават стилен външен вид. Той е решен в класическо черно, а ултратънка рамка обвива 49-инчовият му дисплей, за максимално удобство.

Размерите на телевизора са 1101.5 x 717.4 x 261.3 мм (със стойка) и 1101.5 x 638.5 x 95.7 мм (без стойка), като имате възможност да монтирате уреда директно на вашата стена, благодарение на съвместимостта му с VESA 200×200. 49-инчовият екран, разполага с LED технология и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Тези характеристики, в комбинация с някои от най-модерните технологии на пазра като Natural Mode Support, UHD Engine, UHD Dimming, ще ви позволят да се насладите на изображения с ненадминато качество на цветовете.

Аудио технологията на телевизора, също е много добра. Два вградени високоговорителя с мощност от 20W, комбинирани с технологии като Dolby Digital Plus, Dialog Enhancement, Audio Pre-selection и др., ще ви осигурят ясен, чист звук, без появата на смущения при неговото възпроизвеждане.

Свързаност

Освен с перфектни звук и картина, телевизорът на Samsung разполага и с множество възможности за допълнително свързване. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си онлайн канали и приложения, а множеството интегрирани допълнителни портове, като 3xHDMI и 2хUSB, ще ви позволят да възпроизведете всяко желано от вас съдържание директно от таблет, телефон, компютър или външна преносима памет. Останалите конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Вход за данни, CI+ slot, 1 x AV и 1 x RF.

В заключение

Модерен дизайн, множество от най-новите технологии на пазара и разумна цена – всичко това е съчетано в телевизор Samsung 49RU7372. С него можете да се насладите на си филми и сериали, както и да се наслаждавате на любимите си онлайн канали и приложения, директно от комфорта на вашия дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password