Samsung 49Q6FN - Виж цената

Ревю на Samsung 49Q6FN

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Samsung 49Q6FN 

Искате ли нов, мултифункционален телевизор с перфектно качество на изображението и вградени модерни технологии? Омръзна ли ви от скучното и еднообразно гледане на стандартна телевизия? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Samsung 49Q6FN с 4K UHD качество на картината и възможност за свързване с множество устройства, ще разчупи представите ви за гледане телевизия и ще превърне вашият дом в истински развлекателен център само с едно натискане на копчето на дистанционното управление на вашия Smart TV.

Samsung 49Q6FNВиж цената за днес

Samsung 49Q6FN Review

HDR1000/Extreme – благодарение на високодинамичното осветление, вече можете да се насладите на кристална яснота във всяка сцена от вашата картина.

Quantum Dot Colors – наситени, живи и ярки цветове, за едно ново телевизионно изживяване. Потопете се в силата на цветната картина и преоткрийте гледането на телевизия от едно ново измерение.

Q Contrast – още по-силен контраст и още по-голяма дълбочина на картината за кристална чистота на изображението. Независимо от осветлението във вашата стая, гледането на телевизия ще бъде истинско удоволствие, яркостта наситена, а вашата картина – без замъглявания.

Contrast Enhancer – С този модел телевизор, ще откриете най-реалистичното преживяване при гледане на телевизор с плосък екран с технология за контрастно усилване. Това регулира контраста на различните области на екрана, за да подобри реализма на съдържанието, което гледате.

Billion Colors – благодарение на тази функция вие можете да се насладите на над 17 милиарда различни цвята, за една още по-качествена картина, за едно по-реалистично изживяване.

Виж още: Ревю на Samsung 55Q6FN

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в сив цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Гърбът на телевизора е решен в класически черен цвят, което позволява поставянето му и в по-големи и отворени пространства, като той би изглеждал перфектно, независимо от кой ъгъл на вашия дом ще му се наслаждавате.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични.Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, които са с по-малки размери, а съвместимостта му с VESA 200×200 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2CS2 x 2 и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати. Превърнете дома си в истински мултимедиен център с новия телевизор QLED Smart Samsung 49Q6FN!

Видео

телевизор Samsung 49Q6FN разполага с диагонал на екрана от 123см, резолюция от 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Color Volume 100%, Q HDR 1000 powered by HDR10+, Quantum Dot Color, Q Engine, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Q Contrast, Ultra Slim Array, Contrast Enhancer, Billion Colors (10 bit panel), Wide Viewing Angle, Supreme UHD Dimming, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Supportи др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия Smart TV.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 40W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като Dolby Digital Plus, DTS Codec, 2.1 Channels, Woofer, Multiroom Link, Blutooth Audio, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Bluetooth, Слот CI+, RF In, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 входа USB и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор QLED Smart Samsung 49Q6FN е подходящ за тези от вас, които търсят в своя уред, изображения с високо качество на картината в комбинация с перфектен звук и множество функции за свързване. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да се позабавлявате с любимото си онлайн съдържание след тежък работен ден, този телевизор ще въпроизведе избраното от вас съдържание, с най-високо качество, за да ви предостави максимално удоволствие и удоволетворение от времето прекарано пред малкия екрн у дома!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password