Samsung 49NU7102 - Виж цената

Ревю на Samsung 49NU7102

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Samsung 49NU7102 

Искате ли нов телевизор, който да разполага с някои от най-модерните технологии интегрирани в него? Държите ли както на висококачествените картина и звук, така и на възможностите за допълнително свързване на вашия нов уред? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим Телевизор Samsung 49NU7102 с невероятен 49-инчов екран и множество вградени технологии, той ще ви отведе в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, кристална картина и невероятно чист звук.

Samsung 49NU7102Виж цената за днес

Samsung 49NU7102 Review

UHD резолюция – с 4 пъти по-висока резолюция от тази на HD телевизорите, предоставя на своите потребители възможността да се насладят на по-реалистични цветове и повече яркост във всеки детайл на изображението.

Mega Contrast – благодарение на тази функция, качеството на изображението е в пъти по-изострено. Контрастът на детайлите е по-дълбок, а наситеността на цветовете по-голяма.

Contrast Enhancer – С този модел телевизор, ще откриете най-реалистичното преживяване при гледане на телевизор с плосък екран с технология за контрастно усилване. Това регулира контраста на различните области на екрана, за да подобри реализма на съдържанието, което гледате.

Auto Motion Plus – Auto Motion Plus е функция, предназначена да премахне замъгляването и трептенето на картината на вашия LED Smart TV. Насладете се на любимите си спортни предавания, без притеснения за качеството на картината.

Виж още: Ревю на Philips 32PFS5803/12

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана. Семплата му стойка, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Samsung 49NU7102 е с удобни и практични размери. Той разполага с размери от 1102.8 x 637.8 x 59.7 мм без стойка и 1102.8 x 716.4 x 261.3 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични пространства от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2C / TC и вход антена. Също така, този уред разполага и с възможността за видео запис. Запишете вашите любими филми, сериали или реалити предавания и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете. Освен много ефективен, телевизорът е и изключително енергоикономичен с консумирана мощност от едва 140W.

Видео

Телевизор Samsung 49NU7102 е с диагонал на екрана от 123см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9.. Допълнителните технологии като UHD Engine, HDR, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, Pur Color и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital Plus, DTS Codec, Multiroom Linkи др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните USB и HDMI портове, щ ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими снимки, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: LAN, Слот CI+, аудио дигитален (оптичен) изход, 2 входа USB, композитен видео вход, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Искате ли нов, модерен и изключително качествен телевизор? Телевизор LED Smart Samsung 49NU7102 ще ви накара да се пренесете в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове, ясна картина и кристално чист звук. Потопете се в магията на реалистичната картина и пренесете магията от кино салоните или адреналина от мултимедийните игрови центрове директно във вашия дом!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password