Ревю на Samsung 32T4302

Samsung 32T4302

Samsung 32T4302 е телевизор, който препоръчвам на всички, перфектен модел за ежедневна употреба, с много добро качество на изображението, което също се възползва от смарт интерфейс. LED екранът е с тънка форма, с 80см диагонал и поддържа HD резолюция с разделителна способност 1366×768 пиксела. Когато телевизионни програми не са по ваш вкус, можете лесно да получите достъп до тях от бутона на дистанционно управление със Smart интерфейс. Тук можете да намерите специални приложения за сърфиране онлайн, платено видео съдържание (HBO GO, Netflix) и още, заедно с любимите вин игри от новото поколение.

Samsung 32T4302Виж цената за днес

Функции

Android – операционната система от вашия смартфон, вече е налична и на вашия телевизор. Сърфирате в приложения, игри и социални мрежи, директно на огромният 164-сантиметров екран.

Достъп до YouTube, Netflix и HBOGo – достъпът до трите най-големи канала за видео споделяне, ще ви дадат възможност да се насладите на любимите си филми, сериали и пр.

Mirroring – тази функция дублира екрана на вашия телефон, директно върху 50-инчовият дисплей на вашия телевизор.

Основни характеристики и дизайн

Samsung 32T4302 получава много добър рейтинг от нас за цялостния си външен вид, за което допринасят качеството на използваните материали и покрития. Той е наистина тънък модел, а не като много други, които се придържат към дизайн от миналото, с по-дебели ръбове и скрит пластмасов екран. Екранът ясно се откроява, ръбовете около него са дискретни, така че фокусът е върху изображението. Двата крака, разположени в двата края, му дават отлична стабилност, независимо от повърхността. Модела е сравнително компактен с размери от 737.4 x 465.4 x 150.5мм със стойка и 737.4 x 438 x 74.1мм без стойка, така че ви позволява да го поставите върху всяка секция или ТВ шкаф, а можете и да го монтирате директно на стена благодарение на съвместимостта му с VESA 100х100. Диагоналът на екрана от 80см е идеален за използване за различни дейности, както за гледане на телевизия, така и като монитор или плазма за конзолни игри.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео характеристики

Качеството на изображението, предавано от Samsung 32T4302, е изключително, като доказателството за това е и наградата за отлично качество от 12 години, получена от Samsung за медийни продукти, доставени на пазара през последните години.Технологията Wide Clear View осигурява по-широк цветен спектър, което прави изображенията много по-богати на цветове и детайли. Технологията Mirco Dimming Pro поддържа най-високите стандарти, съвместими с HD качество, които след това се подобряват чрез добавяне на жизнена оттенък, яркост, контраст и обогатяване на цветовете, за да се почувствате в близост до висококачествената картина. Технологията HDR10 отпечатва нова реалност на изображението, така че съдържанието да е оптимизирано за преживяване, близко до реалността. Качеството на HDR10 подобрява контраста, така че винаги да се наслаждавате на възпроизвежданото съдържание. Сложният алгоритъм, използван от този телевизор, сравнява възможните сценарии за предоставяне на много цветове, които да съответстват на сцената, описана от изображенията, в цвят и светлина и детайли. Телевизорът има няколко стандарта за гледане, но Game Mode FIlm Mode и Natural е сред най-използваемите режими сред потребителите.

Аудио характеристики

Стерео звукът, излъчван от двата предни високоговорителя, е 2×5 W мощност, достатъчно интензивен за несравнимо изживяване на пълен капацитет. Той се разполага с превъзходни функции като Dolby Digital Plus и Multiroom Link.

Свързаност

За приемане на канали, Samsung 32T4302 използва цифров тунер тип DVB-T/C,T2/C,T2/C(HEVC) способен да приема всички канали, идващи от кабелна или сателитна телевизия със съответната антена. Отзад е снабден с антенен вход, RF връзка и слот CI+. Наличните портове за свързване с други носители или устройства за съхранение са както следва: 2 HDMI порта, 1 USB порт, един VGA вход – за свързване към вашия компютър и др. Можете също така да използвате USB порт като мултимедиен плейър, той има възможност да чете видео файлове в AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV.

В заключение

В заключение, Samsung 32N4302 е Smart TV, адаптиран към изискванията на 2019г., с модерен дизайн и много ниска консумация на енергия. Интуитивният контролен панел, широката гама от функции или полезни опции са предимства, на които можете да разчитате, когато искате да следвате любимите си програми. За да се свърже с интернет, Samsung 32N4302 използва LAN порт или вграден Wi-Fi адаптер.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo