Samsung 32N5372 - Виж цената

Ревю на Samsung 32N5372

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Samsung 32N5372

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Samsung 32N5372 с Full HD качество на картината и вградени някои от най-новите технологии за оптимизиране на изображението, ще ви накара да се потопите в удоволствието от кристално чиста и ясна картина, с богати и наситени цветове. За едно ново, по-завладяващо и по-забавно телевизионно изживяване!

Samsung 32N5372Виж цената за днес

Samsung 32N5372 Review

Mega Contrast – благодарение на още по-дълбокият Мега контраст, вие ще можете да се насладите на ясни изображения с наситени цветове и безупречно качество.

DOLBY DIGITAL– заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Samsung 32N4302

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят с ултратънка рамка около екрана, той ще се впише перфектно във всеки модерно и стилно обзаведен дом. Този уред наистина би бил едно истинско бижу за вашия изискан дом.

Основни характеристики

Размерите на този нов Smart LED TV са изключително удобни и практични. Съвместимостта му с VESA 100×100 го прави подходящ за поставяне върху директно върху вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 и вход антена. Също така, уреда разполага и с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергономичен.

Видео

Перфектната картина на Samsung 32N5372 се възпроизвежда на екран с диагонал от 80 см с резолюция 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията, в комбинация с невероятното Full HD качество, ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Освен с ненадминато качество на картината, този телевизор разполага и с изключително висококачествен звук. Аудиосистемата на уреда е стерео, като тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10 W, общо. Специалните технологии, оптимизират изходния звук, така че той да бъде кристално ясен и чист, за да можете да се насладите дори на най-фините шумове от вашите любими филмови сцени.

Конектори

Телевизор LED Samsung 32N5372 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Аудио дигитален (оптичен) изход, Вход USB, Композитен видео вход, 2 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Стилен, с модерен дизайн и иновации в технологиите, Samsung 32N5372 е идеалното решение за всеки практичен и удобен дом. Независимо дали гледате любимите си филми или шоу предавания или искате да си подарите малко време за себе си пред малкия екран след дълга работна седмица, телевизор LED Samsung 32N5372 ще ви предостави възможността да се потопите в изживяването от кристално чистата картина в комбинация с изключително ясен звук!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password