Samsung 32M4002 - Виж цената

Ревю на Samsung 32M4002

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Samsung 32M4002 

Ако искате нов, практичен и стилен телевизор, с богат набор от функции на достъпна цена, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим телевизор Samsung 32M4002, с HD качествено на изображение и перфектна сила на звука, за едно удовлетворяващо телевизионно изживяване.

Samsung 32M4002Виж цената за днес

Samsung 32M4002 Review

Wide Colour Enhancer – по-ярки, по-наситени и по-богати цветове на картината, за едно детайлно и несравнимо изживяване на всяка картина на вашият Smart Tv.

HDMI свързване – благодарение на възможността за HDMI свързване с различни устройства, телевизорът, ще се превърне в истински „инструмент” за домашен мултимедиен кът.

ConnectShare Movie – тази функция ви позволява да свържете вашето USB или твърд диск с телевизора и да се насладите на любимото си съдържание от снимки, филми и видеоклипове на голям екран, директно във вашия дом.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung LT28E310EW – Цена и мнения!

80-сантиметровият телевизор Samsung има разделителна способност от 1366×768 пиксела, HD качество, а функциите му ни дават превъзходно изживяване с широк спектър от цветове и ясна картина, без да бъдат засегнати от нежелан шум. Samsung 32M4002 идва с цифров тунер DVB-T и поддържа CI + карта (може да се използва с RCS-RDS smart CAM).

От гледна точка на звука този модел е много добър, звукът е ясен, гарантиран от 2 високоговорителя с изходна мощност от по 5W всеки (Общо 10 вата), като не е нужно да увеличавате обема му с повече от 30%, тъй като е повече от достатъчен за качествено възпроизвеждане на звук.

Телевизорът разполага и с 2 HDMI порта. Много важен аспект, особено когато трябва да свържем няколко телевизионни устройства към телевизора. Например, лаптоп, телевизионна кутия, медиен плейър и др. Устройството за дистанционно управление е стандартно за Samsung, работи перфектно и преходът между програмите е много бърз. С възпроизвеждането на мултимедия от USB устройство, можем много лесно да управляваме медийното съдържание. Освен това телевизорът разполага и с кино режим – най-добрият начин за гледане на филми.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, практични размери и множество функции, Телевизор LED Samsung 32M4002 ще ви предостави възможността за перфектно телевизионно изживяване. С възможностите за свързване с различни устройства, този телевизор ще превърне вашия дом в един истински мултимедиен кът. Наслаждавайте се на любимите си филми, шоу и спортни програми с високо качество на картината и перфектен звук, без да се налага да се разделяте с огромна сума от вашия бюджет.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password