Samsung 32J4500 - Виж цената

Ревю на Samsung 32J4500

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Samsung 32J4500 

Искате нов, практичен телевизор, който да е с достатъчно добри технически характеристики и в същото време да е на достатъчно достъпна цена? Ние имаме решението за вашите нужди. Днес ще ви представим Телевизор Smart Samsung 32J4500, с HD качество на картината, практични размери и множество функции. Подарете си стилен, компактен и многофункционален телевизор и превърнете времето прекарано пред екрана, в истинско удоволствие, без да се налага да се разделяте с огромна сума пари.

Samsung 32J4500Виж цената за днес

Samsung 32J4500 Review

Wide Colour Enhancer – тази функция, повишава качеството на цветовете и детайлите на изображението, като ви дава възможността да се насладите на всеки кадър от сцените на любимите ви филми.

ConnectShare Movie – можете просто да свържете вашето USB или твърд диск към вашия Smart телевизор и да се наслаждавате на любимите ви филми, снимки и видеоклипове директно на вашия телевизор.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Horizon 43HL8500U – Цена и мнения!

Телевизор LED Smart Samsung 32J4500 е с диагонал на екрана от 80см. Този размер на екрана е подходящ за по-малките и практични помещения. С изчистен дизайн, тънка рамка и цвят, решен в класическо черно го прави много стилен, като той би паснал на всеки вид обзавеждане. Екранът е с разделителна способност от 1366×768 пиксела, с аспект на изображението 16:9. Практичните му размери от 745.4×463.1×150.5мм го правят идеалният продукт за по-малките домакинства.

Звукът на LED Smart Samsung 32J4500, също е с много добро качество, като той се осигурява от 2 високоговорителя с изходна мощност на звука от 5W всеки. Благодарение на Wi-Fi свързването на този Smart телевизор, вие можете да сърфирате в любимото си онлайн пространство, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели. Функцията HyperReal Engine, ви предоставя възможността за хипер реалистична картина с наситени цветове и кристална яснота на изображението.

Нашето мнение за продукта:

Телевизорът телевизор LED Smart Samsung 32J4500 ви предоставя кристално чиста картина, много добър звук и някои от най-иновативните технологии, на изключително достъпна цена. Гледайте любимите си филми с перфектно качество на изображението. Уловете дори най-дребните детайли в изображението и се наслаждавайте на комфорта от времето прекарано пред вашия нов, умен телевизор.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password