Saeco SM5573/10 - Виж цената

Ревю на Saeco SM5573/10

Еспресо машини Ревюта
9.7

Рейтинг

Saeco SM5573/10

Независимо дали сте почитател на капучино, макиато, еспресо, мока или на обикновеното филтърно кафе, само най-добрите кафе машини ще го приготвят за вас точно по начина, по който го обичате. Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10 е нов, модерен кафеавтомат, който може да приготви до 13 вида разични кафе напитки, като те ще бъдат ароматни и със запазени вкусови качества.

Saeco SM5573/10Виж цената за днес

Функции

13 различни кафе напитки – насладете се на богат набор от кафе напитки – от еспресо, през капучино до американо – тази кафе машина може да приготви всяко едно от тях с перфектен аромат и вкус.

AquaClean – водата, с която вашето кафе се приготвя се пречиства, благодарение на филтъра AquaClean. Индикатор, поставен на кафе машината, ви известява кога вашият филтър трябва да бъде подменен, за да се наслаждавате на максимално пречистено кафе с високо качество.

Latte Perfetto – кафето, което приготвяте ще бъде покрито със слой от мляко, благодарение на каната за мляко, която разпенва млякото 2 пъти, след което изсипва дебел слой пухкава пяна без пръски в чашата ви.

4 потребителски профила – благодарение на тази функция, можете да запишете точната рецепта за приготвянето на любимото кафе на до 4 човека. По този начин, няма да бъде необходимо всеки път да въвеждате настройките наново.

Виж още: Ревю на De’Longhi ESAM4000-B

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и модерен дизайн. Решена в класически черен цвят с интуитивни бутони за контрол и LCD дисплей, поставени в предната част на уреда, Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10 е подходящ както за дома, така и за офиса. Размерите на уреда са: 22.1 х 34 х 43см (ШхДхВ).

С висока мощност, капацитет на водния резервоар от 1.7л и капацитет на отделението за кафе от 250гр., този кафеавтомат, гарантирано ще работи с висока ефективност и качество при приготвянето на вашето любимо кафе. Възможността за избор между 13 различни вариации на кафето, вие ще можете да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Керамичната мелачка, можете да се насладите на до 20 000 дози кафе, без необходимост от нейната подмяна.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично изключване, Автоматично почистване, Програма за спестяване на енергията, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Мелачка Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване. С помощта на Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10 можете да приготвите до 13 различни напитки, някои от които са: Кафе, Горещ шоколад, Еспресо, Дълго еспресо, Капучино. Независимо дали обичате силно, черно кафе или по-леки вкусове с мляко и пухкава млечна пяна, уреда ще го приготви оптимално добре, като ще запази както невероятния му аромат, така и перфектните вкусови характеристики на напитката.

В заключение

Ако ръчното еспресо ви звучи като прекалено много работа, но все пак искате да можете да използвате както смляно, така и кафе на зърна , то Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10 е правилният избор за вас, тъй като уреда смила и прави кафе автоматично. Просто заредете машината с кафе на зърна и ще чаша от ароматната напитка с натискането на един бутон , без да е необходимо да почиствате машината след всяко използване.

Виж цената за днес

9.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password