Saeco SM5570/10 - Виж цената

Ревю на Saeco SM5570/10

Еспресо машини Ревюта
9.3

Рейтинг

Saeco SM5570/10

Кафето неминуемо е част от живота на всеки от нас. Независимо дали използваме любимата си напитка за ободряващ старт на работния ден, или просто обожаваме да се насладим на прекрасния и вкус в спокойния неделен следобед – кафето остава незаменим продукт от нашето ежедневие. Кафеавтомат Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570/10 е нов, многофункционален уред, който може да приготви 13 различни вида кафе, всяко от които с ненадминато качество на аромат и вкус!

Виж цената за днес

Функции

13 различни кафе напитки – насладете се на богат набор от кафе напитки – от еспресо, през капучино до американо – тази кафе машина може да приготви всяко едно от тях с перфектен аромат и вкус.

AquaClean – водата, с която вашето кафе се приготвя се пречиства, благодарение на филтъра AquaClean. Индикатор, поставен на кафе машината, ви известява кога вашият филтър трябва да бъде подменен, за да се наслаждавате на максимално пречистено кафе с високо качество.

Керамични мелници – Вкусът на вашето кафе е винаги максимален, благодарение на 100% керамични мелници, които смилат вашето кафе с максимална прецизност.

Функцията за почистване на млечни отлагания – благодарение на тази функция, каничката за мляко може да бъде почиствана винаги, когато имате нужда, само с едно натискане на бутона.

Виж още: Ревю на Krups KP170131

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и модерен дизайн. Решена в класически черен цвят с интуитивни бутони за контрол, поставени в предната част на уреда, Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570/10 е подходящ както за дома, така и за офиса. Размерите на уреда са: 22.1 х 34 х 43см (ШхДхВ).

С мощност от 1500W, налягане на помпата 15 bar и капацитет на водния резервоар от 1.5л, този кафеавтомат, гарантирано ще работи с висока ефективност и качество при приготвянето на вашето любимо кафе. Възможността за избор между 13 различни вариации на кафето, вие ще можете да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Керамичната мелачка, можете да се насладите на до 20 000 дози кафе, без необходимост от нейната подмяна.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично почистване, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Мелачка. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване. Типа напитки, които можете да приготвите със Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570/10 са: Дълго еспресо, Еспресо макиато, Капучино, Лате макиато, Лате, Двойно еспресо, Ристрето, Млечна пяна, Крем кафе, Кафе Американо. Независимо дали обичате силно, черно кафе или по-леки вкусове с мляко и пухкава млечна пяна, уреда ще го приготви оптимално добре, като ще запази както невероятния му аромат, така и перфектните вкусови характеристики на напитката.

В заключение

Всеки ден с една хубава чаша кафе със Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570/10! Тази машина е пълна с възможности; от плътно и черно до меко и кремообразно кафе, тя ви помага да приготвите любимата ви напитка, точно такава, каквато я обичате. Осигурете си перфектната чаша кафе, за един пълноценен и ободряващ старт на вашия ден.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password