Ревю на Saeco Lirika Blk

Saeco Lirika Blk

В днешно забързано ежедневие, времето струва пари, особено когато искаме да се насладим на енергийна кофеинова напитка в офиса, за да се възстановим или у дома, когато искаме да впечатлим гост с бързо и вкусно обслужване, тогава автоматичната еспресо машина Saeco Lirika Blk е устройството, което трябва да изпълни всички тези желания. В началото на 1981 г. Saeco е малка компания в Италия в региона Гаджо Монтано, близо до Болоня. Но през 1985 г. това е първата компания в света, която разработи концепцията “bean to-cup”, която е напълно автоматична и иновативна италианска система за приготвяне на еспресо, от кафе на зърна до смляно кафе.

Saeco Lirika BlkВиж цената за днес

Основни характеристики

Saeco Lirika Blk има модерен, черен дизайн, прост контролен панел с LCD дисплей в три цвята, с бутони за задействане с ергономичен формат. Иконите на екрана ще ви водят през всички персонализирани настройки и важни дейности по поддръжката на устройството. Контролният панел има меню за програмиране и 4 бутона за избор на гореща вода, пара и избор на вашата любима напитка отдясно и 2 бутона за меню и смилане от лявата страна на LCD екрана.

По този начин с помощта на тези бутони можете лесно да приготвите предварително програмирано кафе еспресо или такова, с вкусна млечна пяна. Устройството има следните размери: 21.5x37x 42.9см (ШхДхВ) и тегло от 8кг. Уреда може да приготвя няколко типа напитки: Кафе, Еспресо, Дълго еспресо, Капучино, Лате и Макиато. Освен това, кафемашината е оборудвана с някои модерни функции като Програма за декалцифициране, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене и Мелачка.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Функции и спецификации

Бутонът Strengh Flavor се използва за регулиране на интензивността на вкусовете на 3 нива или за приготвяне на предварително смляно кафе. С този автомат можете да регулирате количествата приготвени напитки според вкуса и размера на чашата. Тавата за чаши е оборудвана със система против хлъзгане и такава за източване. Тази кафе машина е един от най-продаваните модели на Philips, с работно налягане 15 бара и резервоар за вода с капацитет 2,5 литра., от които можете да получите накрая 2 чаши големи чаши от ароматната гореща напитка.

Също така, ще можете да приготвяте чай благодарение на простата система за кипене Thermospeed, която има отделение за бързо загряване. С 3 температурни настройки, получаваме максимална температура от 96°C, идеална за да се насладите на аромата на еспресото. В допълнение, тази система Philips съкращава времето за приготвяне на кафе и осигурява еспресо при оптимална температура незабавно. Тази система също използва до 66% по-малко вода, което означава по-рядко презареждане с вода.

Тази машина има отделение за кафе на зърна с капацитет на зареждане 500гр, а за обработка на кафе на зърна Saeco е оборудван с висококачествен вграден керамичен блок за смилане, който смила кафе на едно от 3-те налични нива, фино и еднородно в зависимост от степента и настройката.

Кафеавтомат Saeco Lirika се предлага в 2 варианта: Saeco Lirika Blk – цвят черен и Saeco Lirika One Touch Cappuccino – сребрист цвят.

Заключение 

Ако обичате да се наслаждавате на вкусна чаша кафе рано сутрин, или по време на натоварения ден в офиса, то Saeco Lirika Blk би бил идеалното решение за вас. С множество функции, възможността за приготвяне на различни напитки и множество настройки, кафе-машината на Saeco ще ви приготви ароматна чаша от любимата ви кофеинова напитка бързо, лесно и много качествено.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo